Agile voor loopbaancoaches

Is Agile het nieuwe wondermiddel? Iedereen komt de begrippen tegen, helemaal als je in de wereld van projectmatig werken bekend bent. Agile: het vermogen om al doende te leren en veel kleine stappen te maken om grote doelen te bereiken. In samenwerking van Dr. Jason Gawke van de Universiteit Utrecht heeft Vista Nova een 2-daagse intensieve opleiding Agile voor loopbaanprofessionals ontwikkeld. Deze training is bestemd voor loopbaancoaches die willen weten hoe zij mensen versneld in beweging kunnen krijgen en die coachees willen laten leren hoe zij op de arbeidsmarkt onder jouw begeleiding succesvol kunnen zijn.

De afgelopen maanden heeft binnen het Noloc een proef gedraaid met deze methode. En met succes!

De afgelopen maanden heeft het Noloc een proef gedraaid met deze methode. En met succes. Mede op basis van de ervaringen uit deze pilot, is samen met Jason de training ontwikkeld. We bieden de opleiding exclusief aan.

De opleiding bestaat uit 2 losse dagen met – in de tussenliggende periode – opdrachten ter voorbereiding. Na afloop beheers je de methode en kun je deze toepassen. We besteden aandacht aan de onderliggende wetenschappelijke principes en de toepassing in casuïstiek. Je leert slimme tools als WorkBoost gebruiken om trajecten ook blended te kunnen ondersteunen.

De eerste opleiding start 8 juni a.s. De tweede opleidingsdag is 29 juni. Er is nog plaats!
Klik hier voor meer info en aanmelden.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.