Geld moet rollen in de anderhalvemetersamenleving

In de economie houd je elkaar aan het werk. Wat de een verdient, geeft ‘ie uit aan het werk van een ander. Enzovoort. Er zijn hele bibliotheken volgeschreven met nuances op deze manier van kijken, maar in grote lijnen komt het erop neer dat als er niets verdiend wordt door de een, hij een ander niet kan betalen.

We moeten ons voorbereiden op de anderhalvemetersamenleving. Dit betekent dat het werk wat stilgelegd is weer in beweging moet komen – maar dan onder nieuwe omstandigheden. Dit is van groot belang voor het herstel van het land. Zo’n 35 tot 40% van de werknemers werkt op dit moment niet. De werkers dragen een grote verantwoordelijkheid om de niet-werkers weer aan de gang te helpen. En hoe eerder we dat doen, hoe beter. Dus allemaal voorbereiden op de anderhalvemetersamenleving. Dan komt ook de arbeidsmarkt weer in beweging.

We gaan niet 100% naar online, ook al vinden we de ervaring die we hier nu mee opdoen heel bruikbaar.

Wij van Vista Nova blijven een hoog gepositioneerd en gewaardeerd opleidingsinstituut. We gaan niet 100% naar online, ook al vinden we de ervaring die we hier nu mee opdoen heel bruikbaar. We gaan vol voor de best denkbare opleidingen voor iedereen die zich professioneel met loopbaanontwikkeling bezighoudt. Met een arbeidsmarkt die zo onder druk staat, is dit harder nodig dan ooit. Daarmee hopen we met al onze deelnemers een verstandige en ambitieuze bijdrage te leveren aan een bloeiende anderhalvemetersamenleving. Waar we kunnen herstellen van het verlies van dierbaren. Waar we geleerd hebben van wat ons overkomt. En waar we deel zijn van de oplossing – in ieder geval voor het deel waar we verstand van hebben; goed en duurzaam werk.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.