Hoe gaan we dit volhouden?

Dat vragen veel mensen zich af. Beleidsmakers, gewone burgers, en allerlei mensen die per direct hun dagritme en verdienmodel zijn kwijtgeraakt.

Het antwoord op die vraag is in ieder geval niet de steeds wisselende verwachting over de datum waarop de maatregelen worden ingetrokken – dat (b)lijkt allemaal speculatie. Ik steun graag alle respectuitingen voor de mensen die in de frontlinie van de zorg het maximum aan vakmanschap, energie en incasseringsvermogen moeten leveren.

Maar hier wil ik een ander pleidooi houden; aan alle anderen, maar vooral onze coaches, alumni, docenten en klanten. Ga door. Zoek nieuwe manieren om te doen wat je deed, gebruik andere communicatiemethoden, leer nieuwe dingen, blijf waarde leveren en creëren, ga door. Die weg bewandelen is niet makkelijk, maar wel verrassend, frustrerend, spannend en nog veel meer dat je soms wel en soms niet wilt meemaken. Maar het is de moeite waard.

Ga door. Zoek nieuwe manieren om te doen wat je deed, gebruik andere communicatiemethoden

Ik kan je uit ervaring vertellen dat je als individu en organisatie door pijlsnelle leercurves gaat, met opwindende resultaten. Volgende week vinden we weer nieuwe oplossingen, en die week daarna weer andere verrassingen. Voor iedereen; we mogen onszelf niet toestaan op te geven. Ja, we mogen bijkomen van het harde werken van afgelopen jaren. We mogen genieten van deze onverwachte vrijheid en rust. Maar we moeten ook de moed hebben om door te gaan – nieuwer, slimmer, handiger, wijzer en waardevoller. Zo vinden we de weg hieruit.

Succes allemaal.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.