Taal is belangrijk

“Voor wie schrijven we dat?”, hoor je steeds meer in de kantoren van Vista Nova. En dat moeten we ons ook vaker afvragen nu we naar meerdere doelgroepen communiceren.

In begrijpelijke taal, ook als je niet als manager of coach opgeleid bent.

Als opleidingsinstituut zijn we gewend te schrijven voor loopbaancoaches, HRM-ers en managers. Maar doordat we sinds corona ook met de rest van Nederland communiceren, wordt de taalkeuze plotseling veel belangrijker. Door de media die we gekozen hebben – zoals YouTube, colleges via Zoom, nieuwsbrieven naar iedereen die belangstelling heeft en sociale media – worden we ook door niet-traditionele doelgroepen gevolgd. En willen we dus boodschappen communiceren die relevant zijn voor iedereen. In begrijpelijke taal, ook als je niet als manager of coach opgeleid bent.

Dat zie je en hoor je soms in de colleges. Maar we nemen een eventuele mismatch voor lief. Omdat de intentie die er wat ons betreft onder ligt wel de juiste is. Kennis delen, informeren en laten zien wat onze docenten en trainers te bieden hebben. Voor iedereen die het kan gebruiken. Nu of later.

Neem het tot je en deel het verder onder iedereen die het nodig kan hebben. En heb je wensen? Laat het ons weten.

Hans van Westen

Subsidieregelingen en status arbeidsmarkt

College Vista Nova: Subsidieregelingen en stand van zaken op de arbeidsmarkt

Er is best weer veel veranderd in alle subsidieregelingen rondom de corona-maatregelen. Daan de Vries praat je hierover bij. Denk aan de NOW, TOZO, TVL en uitstel Belastingdienst.

Het belang van goed afscheid nemen

College Vista Nova: Het belang van goed afscheid nemen

Ben jij net je baan verloren of werk je met mensen die dit meemaken? Dan is dit college iets voor jou! Om de kans op succes in je volgende baan te vergroten, is het erg belangrijk om goed afscheid te nemen van de baan die je verloren bent. Denise van Geelen neemt je mee aan de hand van de transitiecirkel, geeft praktische tips en uiteraard uitleg.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.