Te warm om plannen te maken?

Ik lees dat we op dit moment de warmste week ooit meemaken. En in het tweede deel van deze zomer zijn er nog steeds veel mensen, die thuis productief moeten zijn. Afstand houden is plots minder ingewikkeld. Alles plakt. En ken je dat? Dat je geen energie hebt om plannen te maken? Dat je geen puf hebt en al moe wordt van de gedachte energiek bezig te zijn, plannen uit te moeten voeren en de lat hoger te leggen?

Toch nodig ik je graag uit om wel plannen te maken. Hoe zou het zijn om je alvast te verheugen op een goede opleiding? Uitdagend, scherp en vormend? Hier ga je ook warm van lopen, maar dan op een prettige manier. Binnenkort vinden onze informatiebijeenkomsten voor de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur weer plaats: de meest gedegen opleiding tot loopbaancoach in Nederland met de originele methode Hoogendijk, maar wel in een eigentijdse context.

De meest gedegen opleiding tot loopbaancoach in Nederland met de originele methode Hoogendijk, maar wel in een eigentijdse context.

Wil je je hierover laten informeren? Meld je dan aan via de website. Wij zorgen voor een paar prettige uren waar je gegarandeerd wijzer van wordt. De informatiebijeenkomsten zijn in Amersfoort. De locatie is goed bereikbaar en coronaproof.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kost je slechts een paar minuten en geeft je in alle hitte een heerlijk voldaan gevoel. Niemand heeft nu ergens puf voor, maar jij hebt een plan! Je bent klaar voor nu, de rest komt later. Je kunt zonder schuldgevoel genieten van even niets doen.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.