Verstrooien of verdiepen?

We hebben de tijd, en Netflix werkt dat weg. Of andere streamers natuurlijk. Afleiding, spanning en mooie producties zien kunnen prettig zijn. Hetzelfde geldt voor terrassen en bioscopen. We mogen weer ’n beetje. Verstrooien als rustbrenger, afleider, wegdromer of zelfsusser.

Ik wil pleiten voor verdiepen. Ik wil pleiten voor 50/50. Wat nu als je een moeilijk boek erbij pakt, en de helft van je beschikbare tijd besteedt aan het doorwerken ervan? Inderdaad werken, want het is verdiepen en niet verstrooien. Of wat als je gaat leren via beeldmedia, denk aan onze online colleges? Ook sommige andere opleidingsinstituten brengen je gratis verder dan je was. Kijk maar eens rond. Of maak gebruik van een online academie. Het hoeft allemaal niet fulltime; de helft van je tijd is al heel veel. En het mooie is, van verdiepen ga je anders kijken naar verstrooien.

Verstrooien als rustbrenger, afleider, wegdromer of zelfsusser.

Deze week beginnen onze in-house opleidingen weer. We zijn er heel blij mee. Vanaf 3 juni hebben we weer deelnemers en docenten over de vloer. Vanaf die dag draait ons eigen restaurant met kok Dave weer op volle toeren. En dat allemaal corona-proof. De komende weken komt er mooi nieuw opleidingsaanbod bij. Verdiepen; eindelijk ook weer bij ons in huis. Je bent welkom. Online, iedere vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur, of op onze school in Amersfoort. Je zult zien; het is nuttig en leuk. En zo wordt verdiepen vanzelf verstrooien.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.