Brain Food

Inspirerende zomerlezingen

Deze zomer organiseren we een serie inspirerende lezingen onder de toepasselijke naam Brain Food. Elke lezing staat één boek in het zonnetje. Onder het genot van fingerfood en een drankje neemt de auteur je mee in de highlights. Gun jij jezelf ook een paar uur inspiratie?

Wat kun je verwachten?
We openen de deuren om 16.30 uur. Om 17 uur heet Hans van Westen – directeur Vista Nova – je welkom in onze prachtige stadsvilla, waarna hij het woord geeft aan de auteur van dienst. De schrijver zal het boek presenteren en neemt je mee in de highlights. Vervolgens ga je – onder het genot van heerlijk fingerfood – per (sta)tafel aan de slag met een stelling. We zijn uiteraard erg benieuwd naar jullie input en zienswijzen. 

Na het eten gaan we met elkaar en de auteur in gesprek over het boek en de stellingen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen. Omstreeks 19.30 uur kun je tijdens de borrel nog napraten en is er een signeersessie. 

Alle deelnemers ontvangen het boek èn een goody bag. En keren huiswaarts met zomerse energie en inspiratie!

Gevarieerd programma
4 data. 4 bestsellers. 4 bijzondere sprekers. 4x inzichten in loopbanen, loopbaanbegeleiding en zelfinzicht.

12 juli • Rianne van de Ven • auteur Hoogbegaafd in de praktijk
In dit unieke boek draagt Rianne van de Ven, coach en zelf hoogbegaafd, inzichten en bouwstenen aan voor succesvolle begeleidingstrajecten. Meer info en aanmelden

28 juli • Elisabeth Roelvink • vertaler Echt
Een krachtig boek over de werkelijke betekenis van ‘jezelf zijn’ dat uitnodigt tot vrijheid, integriteit en heelheid. Elisabeth Roelvink vertaalde deze bestseller van Clare Dimond in het Nederlands. Elisabeth geeft je een frisse kijk op wie je (niet) bent. Meer info en aanmelden

23 augustus • Aukje Nauta • auteur Nooit meer doen alsof
In haar boek laat Aukje Nauta zien hoe schaamte een krachtige, positieve emotie kan zijn. Schaamte kan je wijzen op waar je echt naar verlangt, mits je deze emotie vol onder ogen ziet en er goed mee omgaat. Meer info en aanmelden

1 september • Annemarie van Luttikhuizen • auteur Ontketen jezelf
In dit boek is haar jarenlange ervaring in haar vak als psychologe vervat – ze begeleidde honderden mensen bij loopbaan- en levensvragen. Dit boek is het levenswerk van Annemarie van Luttikhuizen. Meer info en aanmelden

Aanmelden
Voor deelname aan de lezing vragen we een bijdrage van € 95. Dit is inclusief drankjes, fingerfood-buffet, het boek èn een goody bag. Uiteraard hopen we dat het weer ons goed gezind is; voor die echte zomerse sfeer.

Mogen we je op één (of meerdere) van bovenstaande data ontvangen in onze school – Stadsring 105, Amersfoort? Wij zijn uitstekend bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in Parkeergarage Centrum Mondriaan (onder de Plus).

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.