Communicatieadviseur

24 uur

Wil jij graag aan de slag in ons prachtige pand aan de Stadsring in Amersfoort? Wil je zowel voor onze school als voor GradusGroep de communicatie op je nemen? Ben jij het flexibele hands-on type dat wij zoeken, die naast communicatieadvies ook uitvoerende taken op zich neemt? Solliciteer dan!

Taken 
Posten op diverse social mediakanalen – versturen van nieuwsbrieven en mailings – adviseren van het MT/directie – interviews afnemen en uitwerken – bewerken van beeldmateriaal – ontwikkelen van communicatiemiddelen – deelname aan diverse projecten – redigeren – adverteren.

Wij vragen 
Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie/journalistiek – ervaring in een soortgelijke functie – iemand die handig is met WordPress, Adobe Photoshop en Rush, Mailchimp en PowerPoint –  over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid beschikt.

Wij bieden 
Goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer – ruimte voor eigen inbreng.

Meer informatie 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dorien Nieuwkamer (interim communicatieadviseur) via 06 26 35 67 35. Sollicitaties voorzien van een korte motivatie en cv zien we graag voor 25 mei. Mail: welkom@vistanova.nl.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.