Trainingsdag Zakelijk succes als LoopbaancoachTrainingsdag Zakelijk succes als Loopbaancoach

Over de training
Je hebt gekozen voor het vak van (loopbaan)coach en wil graag gaan beginnen met je eigen praktijk. Of je bent al bezig met je eigen praktijk en je wilt nagaan wat er nog meer mogelijk is. In beide gevallen rijst de vraag, hoe pak je dit aan?

Er wordt wel eens gezegd dat ondernemen niet te leren is, je bent het of je bent het niet. Maar niets is minder waar, dit blijk zowel uit de praktijk als uit de wetenschap. We gaan dan ook tijdens deze training in op de mate van jouw ondernemende houding en hoe je deze nog meer kunt ontwikkelen. Zodat je ziet welke kwaliteiten je al hebt en hoe je deze nog verder kunt benutten en wellicht nieuwe kwaliteiten bij jezelf ontdekt. En dit is zowel van toepassing op ervaren ondernemers als startende ondernemers.

Daarnaast wordt er gesproken over effectieve marketing(strategieën) die je in kunt zetten om je onderneming tot bloei te laten komen. Hoe zorg je dat jouw onderneming bestaansrecht krijgt of behoudt en hoe val jij op in de markt van loopbaancoaches. Wat moet je hiervoor doen en wat moet je juist laten. 

Locatie: Stadsring 105, Amersfoort
Dinsdag 27 oktober 2020 van 9.30 tot 17.30 uur

Bekijk hier het College VistaNova van Luc van 24 april 2020
'Ondernemen, is dat te leren?'


Deze training is gericht op startende en gevestigde ondernemers die meer uit zichzelf én hun bedrijf willen halen. Of als je overweegt om voor het zelfstandig ondernemerschap te kiezen. Op een praktische manier en aan de hand van de meest recente modellen en theorieën wordt uitgelegd wat er nodig is om een blijvend bedrijf te bouwen.

Resultaat van de training:

  • Je leert hoe jij jezelf (nog beter) in de markt kunt zetten
  • Je krijgt inzichten hoe jij jouw onderneming kunt opbouwen of juist uitbouwen
  • Je begint aan een doelgericht businessplan
  • Je ontdekt jouw effectieve marketing- en verkoopmethoden
  • Er wordt onder andere gewerkt met de lean start-up methodiek en het businessmodel generatie

 

 

 

Vooraf wordt er een intake gehouden met jou en de trainer, zodat de trainer zijn programma kan aanpassen aan jouw situatie en vraagstelling. Eigen casuïstiek mag je vooraf inbrengen bij de trainer, zodat dit gebruikt kan worden tijdens de trainingsdag.

Boek ter inspiratie: De ondernemende ondernemer van Martijn Driessen

Deze training wordt verzorgd door Luc Vermeulen, hij is een ervaren ondernemerscoach.
De laatste 15 jaren ondersteunt hij met veel plezier en enthousiasme ondernemers bij de start en de groei van hun bedrijf. Dit kan door het trainen van ondernemers of door ze te coachen. Hij besteedt daarbij aandacht aan de persoonlijk kwaliteiten die je als ondernemer inzet en ook de zakelijke en strategische kant van de onderneming. Hierdoor ontstaat voor iedere ondernemer een richting die houvast biedt en focus geeft.


  • De trainingsdag is dinsdag 27 oktober 2020 van 09.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: kantoor VistaNova aan de Stadsring 105 in Amersfoort
  • Het maximale aantal deelnemers is 6, waarbij we een afstand van 1.5 meter kunnen garanderen.
  • De training wordt op HBO-niveau gegeven
  • Aan het einde van deze trainingsdag ontvang je een certificaat van deelname