Ont-moetingsreis Groenland

Herijk je kompas


Ont-moetingsreis Groenland

Er was eens een man op zoek naar de zin van werk. Hij ging op weg en kwam een steenhouwer tegen. Hij vroeg de steenhouwer: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde snauwend: "Gewoon omdat het moet!"

Hij liep snel door en ontdekte een volgende steenhouwer. Ook aan hem vroeg hij: "Waarom hak je deze zware stenen?" De man antwoordde: "Omdat ik voor mijn gezin wil zorgen en mijn geld moet verdienen. Anders hebben we niets te eten". Hij bedankte hem, liep verder en ontdekte nog een andere steenhouwer. Ook aan hem stelde hij dezelfde vraag. De man antwoordde stralend: "Ik hak deze stenen omdat ik een kathedraal wil bouwen!"

Dit verhaal is universeel. Het bevat prachtige vragen voor zelfreflectie. Wat vind jij echt belangrijk in je leven? Ben je nog in verbinding met jezelf en de ander? Het verhaal confronteert ons met onze eigen keuzen, angsten en leiderschap. Ben je nu kathedralen aan het bouwen... of ben je tevreden met je dagelijks brood? Verleidt het jou tot nadenken en onderzoek of laat je je opnieuw verleiden tot...doorhakken? Wat is de bedoeling van jouw reis in dit leven? Lig je nog op koers?

Herijk jouw kompas in deze unieke leiderschapstraining!

Meer informatie over de Ont-moetingsreis van SchoolvoorCoaching vind je hier


Voor de Ont-moetingsreis Groenland van SchoolvoorCoaching worden informatieavonden ingepland. Laat je inspireren en maak kennis met Ans Tros en René Moraal.

Voor de data klik hier.