VistAmuse: Familiekarma een vloek of een zegen?

Leef bewust jouw levensverhaal


VistAmuse: Familiekarma een vloek of een zegen?

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten.

Locatie: Biltstraat 200, Utrecht
Datum: Donderdag 12 oktober 2017 van 13.30 tot 17.00 uur.


Hoe leven de verhalen van (voor)ouders door in jou en in je cliënten? Als een vloek? Of als een zegen? En hoe ben je een goede innerlijke ouder voor jezelf? Wil je deze diepere laag in jouw biografie ontdekken en leren hoe je jouw cliënten faciliteert om dit voor zichzelf te ontrafelen? Kom dan naar deze workshop.

Na een korte kennismaking met elkaar en een interactieve introductie over familiekarma gaan we actief aan de slag met jouw biografie. We oefenen met faciliteren en gefaciliteerd worden in het ontrafelen van ons familiekarma. We doen dit op een speelse en creatieve manier waarbij humor een grote rol speelt.

Loopbaanadviseur en coaches die gewend zijn om biografisch werken als instrument te gebruiken in hun praktijk.

Ik ben Odet Sleeswijk. Ik heb altijd een natuurlijke interesse gehad voor mijn levensverhaal en de verhalen over mijn (voor)ouders. Ik geloof erin dat we als ziel onze (voor)ouders uitkiezen om te evolueren in dit leven. We krijgen hun talenten en pijn als huiswerk. Op basis van mijn leerproces en ervaringen met cliënten heb ik een speelse methodiek ontwikkeld. Ik maak hierbij gebruik van mijn wijsheid, muziek, bezielingsplaten van Adriaan Hoogendijk, lichaamsgerichte oefeningen en mindfulness.