VistAmuse: Wil jij ook je Goudader vinden?

De meest waardevolle stroom in jou


workshop creatieve vermogen

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten.

Locatie: Biltstraat 200, Utrecht
Datum: donderdag 7 december 2017 van 13.30 tot 17.00 uur.


Ken je dat? Je wilt in een loopbaantraining of -traject de vinger leggen op de essentie van iemands vraag, maar niet te vaak in een zwaar gesprek terecht komen?
Wil je leren hoe je in gesprekken of trainingen met creatieve oefeningen direct naar een scheppende, unieke kwaliteit van iemand kan komen? Want meestal zit daar de oplossing. Ik noem dit deel de Goudader.
In deze workshop leer ik je creatieve goudader loopbaanoefeningen die je helpen op een speelse manier naar de essentie te gaan van de mensen die je begeleidt. 
Je creëert hiermee in sessies ervaringen die niet cognitief zijn en hierdoor beter blijven plakken. Doordat er gewerkt wordt met het creatieve vermogen, wordt de oorspronkelijke kant van iemand aangesproken.

In de workshop gaan we de Goudader vinden. Dit betekent jouw eigen creatieve vermogen en uniciteit als coach en/of trainer vinden. Als je leert kijken met nieuwe perspectieven vind je de belangrijke sleutel om tot andere oplossingen en inzichten te komen.
Het zijn oefeningen die je mee naar huis neemt en vervolgens gemakkelijk zelf kan toepassen met je deelnemers of cliënten.

Voor loopbaanadviseurs en coaches die meer creativiteit, vrijheid en speelsheid zoeken in hun werk.

Eva studeerde audiovisuele vormgeving aan de Rietveld academie. Ze behaalde haar Master aan de Hogeschool Voor de Kunsten Utrecht, afdeling Media Technologie. Daarna volgde ze de driejarige opleiding toegepaste integrale psychologie bij de ITIP.

Naast haar werk als beeldend kunstenaar ontwikkelde Eva zich als trainer en coach. Haar specialisatie is bewustzijnsontwikkeling en creativiteit. Ze was o.a. werkzaam als loopbaancoach/trainer bij Kliq Expertisecentrum, en is momenteel werkzaam als loopbaantrainer voor de culturele sector bij Cultuur en Ondernemen (voorheen Kunstenaarsenco).

In 2004 richtte ze twee bedrijven op: ZICHT Loopbaan Advies voor coaching in de culturele sector en Trainingsbureau GOUDADER voor trainingen in bedrijven. Ze begeleidde met veel plezier en succes honderden mensen in hun werk, veelal rond het initiëren en opzetten van een eigen bedrijf. Tevens werkte ze als trainer voor de Baak, Young Executive Programs (YEP). In samenwerking met Jaap Voigt gaf ze een aantal trainingen waarin creativiteit centraal stond.

Vanaf 2006 studeert ze bij Ridhwan School for Human Development, the Diamond Approach. Bij de trainers opleiding van Karin de Galan heeft ze een post HBO diploma behaald als communicatie trainer. Zie de website: www.vol-licht.nl.