VistAmuse: Ken jij je persoonlijke why?

Pas de inzichten van Simon Sinek toe op jezelf en je coachees


VistAmuse: Ken jij je persoonlijke why?

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten.

Locatie: Biltstraat 200, Utrecht
Datum: dinsdag 16 januari 2018 van 13.30 tot 17.00 uur.


Iedereen kan vertellen wat voor werk hij doet en meestal ook redelijk hóe hij dit doet. Met welke vaardigheden en talenten. Maar slechts weinig mensen kunnen goed uitleggen waaróm ze doen wat ze doen. Wat hen precies drijft in hun werk. Wat is - naast een inkomen verdienen en het een beetje gezellig hebben met collega's ; ) - hetgene wat je motiveert? Waarom kies je een bepaald soort functie of branche? De Why gaat over waar je hart sneller van gaat kloppen, waar jij voldoening uithaalt.
Zie ook het filmpje What How Why van Simon Sinek. Het kennen van je eigen why, helpt om gerichtere keuzes te maken in je loopbaan. En om je werk met meer energie en motivatie te doen!

Na een korte kennismaking en opwarmer met elkaar maak je in vogelvlucht kennis met het gedachtegoed van Simon Sinek in combinatie met de neurologische niveaus. En hoe de why zich verhoudt met loopbaandoelen en functies. Natuurlijk gaan we met elkaar aan de slag om (nog meer) bewust te worden van je persoonlijke why. Waarbij je ook ideeën opdoet hoe je de why met cliënten kunt onderzoeken.

 

Voor loopbaancoaches en adviseurs die zelf en met hun cliënten meer vanuit persoonlijke missie en intrinsieke motivatie willen werken.

Ik ben Renee Verhaar. En ik vind het razend interessant om met mensen hun persoonlijke why te ontdekken. Omdat dat dat is waar onze geestelijke vrijheid echt door vergroot wordt en waar mensen echt van gaan stralen. Ik werk in de rollen van zowel trainer, coach en trainingsacteur. Na mijn studie sociale en organisatiepsychologie (2000-2005) ben ik in Leiden blijven ‘plakken' waar ik met veel plezier woon met mijn partner en zoontje.
Na het geven en ontwikkelen van veel verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit/ persoonlijk leiderschap heb ik in 2013 een training over de why ontwikkeld die ik, afgewisseld met twee collega's, al aan ruim 60 groepen met heel veel plezier heb gegeven.