VistAmuse: Van pitch tot clipVistAmuse: Van pitch tot clip

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met netwerken met collega's. Voor en door vakgenoten.

Locatie: Biltstraat 200, Utrecht
Datum: dinsdag 12 maart 2019 van 13.30 tot 17.00 uur.


Als jij wilt opvallen in de ogen van die werkgever of opdrachtgever, laat jezelf dan zien in je persoonlijke clip. Een filmpje van 1 tot 2 minuten waarin jij laat zien wie je bent en wat jij te bieden hebt. Hoe gaaf is dat? Maar hoe spannend is dat vaak ook.

In deze workshop neemt Inge van Erkel je mee in hoe je van begin tot het eind je iegen filmpje opneemt. Je maakt je eigen pitch. Deze scherpen we aan en we vertalen hem naar een ‘filmscript'. Inge legt je uit hoe je filmt, waar moet op moet letten, wat je wel en niet doet en hoe je jezelf in beeld brengt.
Natuurlijk oefenen we eerst zodat jij je filmscript op een natuurlijke manier kunt vertellen.
Daarna komt het echte werk: het filmen.

Het is een middag van proberen, vallen en opstaan. En vooral over de drempel heen stappen dat filmen eng is. Als jij dit kunt, kun jij ook jouw cliënten hiermee helpen.
Deze VistAmuse is een eerste kennismaking met filmen en wat dat voor je kan betekenen in jouw zichtbaarheid.

Als voorbereiding denk jij vast na over voor wie je dit filmpje wilt gebruiken en wat jij daarin ongeveer wilt vertellen. Dat neem je mee en gebruiken we om je pitch te maken.

Je neemt ook je eigen spullen mee, zoals;

  • Je mobiele telefoon met daarop de mogelijkheid te filmen. Let op dat er veel geheugenruimte vrij is.
  • Je oplaadstekker voor je telefoon.
  • Als je het hebt een selfiestick of een statief.

Let even op welke kleren je aantrekt. Bij voorkeur niet helemaal in het zwart of in het wit of iets met een heel druk patroon.

Je bent je eigen visagist, dus als je wat wilt "bijwerken" voor je gaat filmen, neem het dan mee. 

Deze VistAmuse is wat voor jou als je:

  • wilt ervaren hoe het is om zakelijk op film te staan;
  • je wilt onderscheiden naar opdrachtgevers;
  • werkt met cliënten die je hiermee kunt helpen.

Inge van Erkel werkt als loopbaancoach veel met de clips voor haar cliënten zodat zij opvallend en bijzonder onder de aandacht komen. Haar motto hierin is: wie beweegt, wordt gezien en valt op. Ook voor haar eigen bedrijf zet Inge clips veelvuldig in met zeer positieve reacties van haar opdrachtgevers. www.ivane.nl en www.ingevanerkel.nl