VistAmuse: Mindful Analysis

Coaching d.m.v. een intensief schrijfproces


VistAmuse: Mindful Analysis

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten. We nodigen je van harte uit om deze VistAmuse bij te wonen. Indien je daar behoefte aan hebt, sluiten we de workshop af, al napratend met een drankje.

Locatie:Stadsring 105, Amersfoort
Datum:  Vrijdag 7 februari van 13.30 tot 17.00 uur  


Mindful Analysis is al meer dan tien jaar een bewezen en uigekiende methodiek voor coaching en professionele loopbaanbegeleiding via internet.

Er vindt een intensief schrijfproces via e-mail plaats waarin cliënten dagelijks geconcentreerd stilstaan bij wat hen bezighoudt. Een en ander verloopt volgens een vast, wetenschappelijk onderbouwde structuur. Dat resulteert over het algemeen in verrassende inzichten, oplossingen en helderheid over welke richting de cliënt wil inslaan.

Dit alles duurt slechts een week en is voor de cliënt uiterst comfortabel. Deze hoeft er de deur niet voor uit en er is geen afleiding waardoor er sprake is van een continue proces. En precies die diepgang die de cliënt op dat moment nodig heeft. 

In deze gevarieerde workshop maak je kennis met de grondlegster van deze methodiek en zal het volgende aan de orde komen: 

- de methodiek in vogelvlucht: ontstaan, theorie, onderzoek en achtergronden

- je eigen ervaringen met het werken via internet en de mogelijkheden die je zelf ziet

- verschillen tussen geschreven en gesproken taal en een kijkje in de taalfilosofie

- zelf aan de slag met je online cliënt! Een eerste praktijkoefening met do's en don'ts

 

De workshop wordt gegeven door drs. Mirjam Windrich. Zij is Neerlandica, coach en psychosociaal therapeut. Mirjam heeft diverse boeken over het stellen van de juiste vragen, veranderingsprocessen en onlinehulpverlening geschreven. ( Schrijf je vrij, het spiegelplafond etc.)