VistAmuse: Van werkdruk naar werkgeluk

Stressvrij werken en (loopbaan)keuzes maken middels de beproefde methode Tijdsurfen


VistAmuse: Van werkdruk naar werkgeluk

VistAmuse Workshops zijn nascholingsmiddagen voor beginnende en ervaren (loopbaan)coaches. Proef en maak kennis met nieuwe technieken en zienswijzen in combinatie met een netwerkborrel. Voor en door vakgenoten. We nodigen je van harte uit om deze VistAmuse bij te wonen. Indien je daar behoefte aan hebt, sluiten we de workshop af, al napratend met een drankje.
Locatie:Stadsring 105, Amersfoort
Datum: maandag 14 maart van 13.30 tot 17.00 uur

On top of the Wave -training en coaching- bestaat uit twee gedreven loopbaanadviseurs die geloven dat stressvrij werken en leven mogelijk is. Wanneer werkdruk en stress ontstaat helpen de aanwijzingen van de methodiek Tijdsurfen je terug te keren naar kalmte, focus en werkgeluk.

Je leert hoe je de methodiek kunt toepassen in je (loopbaan)coaching. Je coachees zullen ervaren dat dit ze helpt duurzame keuzes te maken. Door het inzetten van de aanwijzingen, waaronder het leren gebruiken van je intuitie, zijn ze beter in staat te anticiperen op toekomstige veranderingen/ loopbaanstappen. De methodiek Tijdsurfen is een blijvende gedragsverandering. Deze VistAmuse is een eerste handreiking daartoe.

Gun jezelf (en je coachees) dit geschenk. We ontmoeten je graag!

 

 

Onze interactieve workshop neemt je mee langs de 7 aanwijzingen die op praktische en creatieve manier worden uitgelegd vanuit het principe van ervarend leren.

De VistAmuse bestaat uit:

- Korte introductie-oefening rondom het thema Tijd

- Uitleg over de methodiek, achtergrond & visie en toepassing in eigen (loopbaan)coaching

- Zelf ervaren door op een speelse en creatieve manier aan de slag te gaan met de aanwijzingen

 

 

De workshop wordt gegeven door Yvonne von den Steinen en Richard Heijne, loopbaancoaches, talentbegeleiders, trainers, ver-tragers, ont-stressers in een steeds complexer en sneller gaande wereld.

Ze geloven in de kracht van rust als basis èn het gebruik van je intuitie als innerlijk kompas. Dit maakt je creatiever & effectiever als coach.