Marc Gnodde
Marc Gnodde

Leven en werken in een boomgaard.
Dit is zowel mijn woon-en werkplek als een metafoor voor afwisseling, cyclische beweging en de vier elementen in mijn loopbaan.
Het leven kent vele fasen. Zo ook mijn eigen carrière. Na 7 jaar actief te zijn geweest als adviseur, docent en coach en na 49 levensjaren is de ondernemer in mij weer opgestaan om samen met Ans iets moois te creëren voor anderen en daardoor ook voor onszelf. Een nieuw avontuur, een nieuwe lente?


Als coach vind ik het uitdagend om mensen met loopbaanvragen in beweging te krijgen. Daarbij kan ik gebruik maken van mijn systeemtheoretische achtergrond als gedragsbioloog en mijn opleiding als coach bij de SchoolvoorCoaching in 2001. Mijn doel: mensen bewust laten worden van keuzes die gemaakt zijn en nog gemaakt kunnen worden om al jammend* tot resultaten te komen is het spel dat ik graag speel.


Het gedachtegoed van Adriaan Hoogendijk biedt een prachtige basis om aan te vullen met onze ideeën om zo met VistaNova een gerenommeerde school voor loopbaan en leiderschap in de markt te zetten en te laten bloeien.


Marc Gnodde


* Jammen is spelen met het bewustzijn van een groep. De ziel van een groep of organisatie wordt voor een groot deel bepaald door systeemeigenschappen. Deze kun je leren aanvoelen en op jouw beurt kun je tot voorbeeld voor anderen zijn (vrij naar: Goos Geursen, Wie zijn ik?) Dit past ook bij mijn liefde om samen muziek te maken.


 

« Terug naar medewerkers