Roel Wink
Roel Wink

Het leven roept van tijd tot tijd vragen op. Die zijn soms lastig maar kunnen ook ingang zijn tot nieuwe ontwikkeling en beweging. Onderzoek doen in het eigen leven is volgens mij de mooiste ontdekkingstocht die een mens kan maken.
In mijn werk begeleid ik mensen bij werk- en levensvragen die hen bezighouden. Ik wil met hen ontdekken hoe ze het best tot hun recht kunnen komen. Daarbij maak ik steeds weer tijd en ruimte waarin mensen zich hun eigen verlangen en talent kunnen herinneren en ontvangen. Vervolgens gaat het erom dat zelfsturend en in afstemming met de omgeving in te zetten en vorm te geven. Echte kwaliteit ontstaat immers vanuit de eigen energie en bezieling en in relatie met je "afnemers".


In mijn werkwijze probeer ik om te beginnen gewoon contact te maken. Gewoon contact van mens tot mens waarin ik doorgaans snel vertrouwen weet te wekken. Dat contact is voor mij het uitgangspunt, pas daarna zet ik mijn professionele vaardigheden in, in dienst van het proces. Het verhaal en het proces van de cliënt zijn daarbij leidend.
Ik word geïnspireerd door verhalen. Grote verhalen maar ook de persoonlijke verhalen van "gewone" mensen. Ik vind het fascinerend en ontroerend dat verhalen die je raken, of diep uit jezelf komen, altijd weer waarheid in zich dragen. Waarheid over wie je bent en wat je weg is.
Ik bied daarbij gevoel voor ritme, ruimte, eenvoud en vooral ook humor. Lichtheid en plezier horen erbij, sterker nog, zijn wat mij betreft voorwaarde voor ontwikkeling en groei. Ik hou ervan om zo te werken; ongedwongen maar wel to the point en met diepgang.


Regio Noord-Oost

« Terug naar medewerkers