Wilma Weerens
Wilma Weerens


Mensen geven mij dikwijls terug dat ze zich vrij voelen en op hun eigen wijze vooruitgang mogen boeken.


In mijn werk als loopbaancoach maak ik eerst contact voor ik het contract aanga. Ik kom snel tot de kern en benoem de pijnpunten waarbij ik dikwijls gebruik maak van mijn intuïtie. Indien nodig kan ik op een vriendelijke wijze confronterend zijn door cliënten een spiegel voor te houden. Ik heb een goed oog voor afstand en nabijheid en ben leidend of volgend in het proces. Dat betekent dat ik me afstem op cliënten en hun tempo aanhoud. Ik werk consciëntieus en bereid alles nauwgezet voor. Na afloop van de gesprekken zet ik alles op een rijtje waardoor ik het overzicht houd. Ik kom mijn afspraken stipt na en verwacht dit ook van mijn cliënten. Ik houd de relatie met cliënten strikt gescheiden van die van opdrachtgevers. Informatie over cliënten deel ik slechts na uitdrukkelijke afstemming en toestemming van cliënten.


Als supervisor begeleid ik al ruim 10 jaar studenten in hun opleiding tot loopbaancoach/adviseur. Ik loop een tijdje mee op hun pad en neem een kijkje achter hun levensdeuren. Dat vind een voorrecht. Ik ontmoet mensen. Ik vul aan daar waar nodig en wenselijk, ik moedig aan bij stagnaties en stimuleer en nodig hen uit tot verdieping. Dit kan confronterend zijn. Ook houd ik van humor. In de opleiding tot loopbaanadviseur komen mensen ook met life events. Hier kan ik putten uit mijn 20 jarige ervaring als bedrijfsmaatschappelijke werker. Ik ben zelf ervaringsdeskundige als “kankerpatiënt”. Gelukkig ben ik genezen.


Ook ben ik als outplacement adviseur geruime tijd werkzaam (geweest). Ik heb voor grote organisaties gewerkt. Ik heb met hoog en laag opgeleide medewerkers gewerkt, autochtoon en allochtoon. Voor ik (deels) mijn eigen praktijk startte heb ik 4 jaar ervaring opgedaan als HR-adviseur bij ING.


In mijn praktijk als bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik o.a. gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die schokkende gebeurtenissen hebben meegemaakt. De combinatie van loopbaancoach/adviseur, supervisor en bedrijfsmaatschappelijk werker sluiten heel goed aan bij wie ik ben.
Als u het leuk vindt om mijn website te bezoeken, nodig ik u graag uit: www.weerenscoaching.nl


Regio West 


 

« Terug naar medewerkers