Agnes Brinkhof
Agnes Brinkhof


Wat mij boeit is de persoonlijke en maatschappelijk tocht van de mens door werk en leven. En waar gaat het dan in essentie om?

Mijn loopbaan startte ik als maatschappelijk werkster. Geleidelijk veranderde het werk met individuen naar advisering en management van innovatieve projecten in de psycho-sociale hulpverlening rond thema’s als diversiteit en gender, en later als directeur van een internationaal project. Na een sabbatical in Bhutan startte ik in 2000 mijn eigen bedrijf van waaruit ik als interim manager en coach werkzaam ben. In de loop der jaren heb ik mijn accent meer verlegd naar het coachen en opleiden van mensen met loopbaan
- en leiderschapsvragen.


Beweging begint bij stil staan en ervaren wat er is en daar geen oordeel (meer) over hebben. Met humor en bereidheid kijken naar je eigen levensverhaal werpt nieuw licht op het pad van mens en organisaties. Zodat vanuit verdieping van de vraag met meer bewustzijn en in dialoog met anderen nieuwe wegen en balans (her)vonden kunnen worden. Zo kunnen coachees, teams en organisaties oude belemmeringen opschonen en met meer creativiteit en vrijheid kiezen om (nieuwe) kwaliteiten te ontwikkelen. Kenmerkend voor mij als begeleider van dit proces zijn vriendelijke aandacht, waar nodig scherpte en met oog voor praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven.
Voor verdere info:
 www.agnesbrinkhof.nl


Regio Oost 

« Terug naar medewerkers