Lidwina Duindam
Lidwina Duindam


In mijn werk als docent, als theoloog, als manager en als coach was het steeds mijn wens mensen te begeleiden naar meer bewustzijn over zichzelf en hun leven. Ik volgde daarvoor cursussen en studies (counseling en coaching, theologie, toegepaste psychologie) en dit alles in de hoop dat ik daarmee de antwoorden kreeg op de vragen die ik me over mijn leven stelde.


In 2000 ontmoette ik Anandajay, een spiritueel leraar. Hij heeft me laten ervaren dat niet denken, maar voelen je bij de waarheid brengt en dat de antwoorden op alle vragen die ik heb, in mezelf liggen. Ik bén het antwoord. Hij heeft me bij de hand genomen en naar een levensgebied geleid waar liefde en verlangen de kwaliteit van leven bepalen en waar het gaat om de relatie met mezelf en anderen en met alles wat ik tegenkom. Waar het gaat om leven in openheid.


Het is vanuit die aanraakbaarheid en openheid dat ik mensen wens te begeleiden om ook die stem van hun hart te horen en te volgen, de antwoorden die het leven vraagt in zichzelf te vinden. Ik doe dat door mensen liefdevol, zonder oordeel, maar wel direct te laten ervaren waar zij zich in hun leven aan vasthouden, wat hen tegenhoudt om bij zichzelf te komen, zodat ze weer in contact komen met het verlangen om zichzelf te kennen en te zijn en vanuit die waarheid in de wereld te staan.

« Terug naar medewerkers