Cora van Rossum
Cora van Rossum

Als ergotherapeut begeleidde ik mensen met ernstige handicaps. Als pastoraal werker trok ik op met asielzoekers en illegale medelanders. Als dienstverlener werkte ik met dakloze alcoholisten. Dat was mijn eigen loopbaan, voor ik startte met de opleiding bij indertijd Hoogendijk.
Nu ben ik loopbaanadviseur. Vanuit mijn bedrijf Loopbaanparadox (www.loopbaanparadox.nl), breng ik mensen, meestal hoger opgeleiden, op koers. Hierin combineer ik alle ervaring die ik in mijn eerdere loopbaan en leven ontving.
Mijn kernkwaliteit ligt in de combinatie van spiegelen, in beweging brengen en diepe compassie met en geloof in mensen.
Mijn achtergrond in hulp- en dienstverlening is mijn meerwaarde binnen het loopbaanvak. Levensschade is voor mij geen bijzonderheid, maar normaal onderdeel van al onze leven. Eén van mijn levens- en loopbaanmoto's is: Kwetsbaarheid is kracht! Hiermee bedoel ik dat het kennen en integreren van eigen kwetsbare kanten een grote kracht is. Iedere loopbaanklant heeft hierin zijn eigen levensverhaal.
Als supervisor bij VistaNova zet ik mijn kennis en ervaring in voor studenten. Wanneer je wilt komen tot een hogere professionele kwaliteit, ben je bij mij aan het juiste adres.


Regio Zuid-Holland

« Terug naar medewerkers