Janneke Mellema
Janneke Mellema

Sinds 2006 ben ik als opleider en supervisor verbonden aan de beroepsopleiding voor loopbaanadviseur bij VistaNova / adviesbureau Hoogendijk. Mijn werk voor VistaNova / Hoogendijk was de kers op de taart van een nieuwe wending in mijn loopbaan.

Tot mijn 40e heb ik vooral hard gewerkt. Met veel drive, plezier en passie, maar steeds zoekend naar de juiste koers. Niet altijd in contact met wat me echt voedde en nog niet zo bezig met de vraag waar mijn leven hier op aarde over gaat. En vanuit een soort onbewuste overtuiging dat het leven een soort overlevingstocht is. Burnout en overspannenheid brachten me aan tafel bij een loopbaancoach. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Dat magische moment waarop alles samenvalt is wat ik steeds weer zie gebeuren in het Koersonderzoek. Het coachen en trainen van de studenten in de beroepsopleiding op het faciliteren van de klant om dat moment te bereiken is voor mij een feest. Ik breng je graag bij je eigen kern en je eigen leerstijl. En kijk met je naar wat je van daaruit zelf al meebrengt en naar wat je nog wilt leren om de magie van het coachen onder de knie te krijgen. Liefde, houden van wat er is, ont-moeten, bewustwording van je eigen oordelen, speelsheid, creativiteit en duurzame oplossingen zijn belangrijke kernwaarden in mijn werkwijze. 

Ik heb een achtergrond als jeugdhulpverlener, HR-adviseur in de non-profitsector en als loopbaanadviseur bij het Mobiliteitsbureau van het Nederlands Omroepproductie Bedrijf. Vanaf 2001 ben ik als loopbaancoach werkzaam vanuit mijn eigen loopbaanadviesbureau Arabesk Training & Coaching. Sinds 2007 daarnaast ook partner in twee samenwerkingsverbanden op het gebied van mobiliteitsadvies, loopbaancoaching en re-integratie.


Regio Oost

« Terug naar medewerkers