Ta'Sangka Jurgens
Ta'Sangka Jurgens

Hoe mooi is het om mensen te ontmoeten die zichzelf op waarde weten te schatten, weten welk doel ze nastreven en vol energie zitten om hun leven met plezier en voldoening in te vullen. Mensen die een enorme innerlijke kracht uitstralen. Ik vind het fascinerend om dit soort mensen te ontmoeten. Ik voel hun kracht, de acceptatie van dat wat niet veranderd kan worden en de eigen invulling van dat wat wel veranderd kan worden, namelijk hoe met het leven wordt omgegaan, hoe leven en loopbaan worden ingevuld.  Mensen inspireren mij, maken mij enthousiast en geven mij energie.
Als coach ondersteun ik anderen in het ontdekken hoe ze het beste uit zichzelf en voor zichzelf kunnen halen. Hiervoor begeleid ik mensen naar meer bewustzijn over hun loopbaan en privéleven en de balans tussen beide. Dit geeft hen inzicht in waar hun kracht zit, wat hen energie geeft en welk werk bij hen past. Mensen ervaren mij als een toegankelijk en open persoon die snel de vinger op de juiste plek weet te leggen. Dat kan soms confronterend zijn, maar biedt ook een opening naar nieuwe inzichten en keuzes.

De kennis die ik hierbij inzet heb ik opgedaan in de opleidingen tot psycholoog, loopbaancoach en P&O'er (HRM). Ik werkte met moeilijk opvoedbare licht-verstandelijk gehandicapte jongeren, met dak- en thuislozen en met vrouwen in het blijf-van-mijn-lijfhuis. Meer dan tien jaar werkervaring binnen het werkveld van P&O/HRM geeft mij inzicht in personele en organisatorische processen. De meeste kennis en ervaring heb ik opgedaan in het steeds met bewondering en een open blik omgaan met mensen.

Ik heb mijn eigen praktijk Ta'Sangka Jurgens Coaching, www.tasangka.nl, en ik ben met veel plezier als supervisor verbonden aan VistaNova.


Regio Zuid-Limburg


 

« Terug naar medewerkers