Maarten Emmelkamp
Maarten Emmelkamp

Je zou mij kunnen typeren als een (onder)zoeker en vormgever. Ik kijk graag om me heen, wil ontdekken en weten hoe iets werkt. En dan voornamelijk bij de mens. Wat is de drijvende kracht in onze gedragingen, waartoe zijn we allemaal in staat? Hoe geven we plek aan ons dagelijks bestaan?


In de wereld van kunst en vormgeving vind ik vaak een prachtige spiegel over hoe het ons als mens vergaat. Decennia lang brengt het onze (on)mogelijkheden in beeld over hoe we vorm geven aan basale zaken als leven, wonen en werk.

Elf jaar lang, gaf ik gehoor aan mijn passie tot vormgeven binnen verschillende toonaangevende architectenbureaus. Tot het moment waarop ik mijn eigen onmogelijkheden hierin leerde ontdekken. Door bewust ruimte te maken en me vragen te stellen, heb ik geleerd om naar mijn talenten te kijken en hier richting aan te geven.

In mijn coachpraktijk faciliteer ik mijn cliënten door een nieuwsgierige houding aan te meten. Ik ben ervan overtuigd dat je met oprechte interesse en een verwonderende houding tot nieuwe inzichten komt. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijke groei. Het leren reflecteren op eigen belemmeringen en struikelbokken is onderdeel van het proces tijdens coaching. Maar nog veel belangrijker: het benutten en inzetten van je eigen talenten!


In mijn aanpak ben ik graag diegene die jou precies die vragen stelt die je kleur doen bekennen. Verlangen en kunnen is 1, maar doen is 2! Het is zaak aan te sturen op zelfkennis en eigenheid. Kijken naar wat voor jou wél werkt, dat werkt vaak heel verhelderend. Zo leer je weer in beweging te komen en kun je daadwerkelijk gaan doen wat bij jou past.
Nieuwsgierig wat ik jou te bieden heb? Lees meer op www.datwerktwel.nl


Regio Amsterdam 

« Terug naar medewerkers