Cisca Vaillant
Cisca Vaillant

Contact met mensen is de rode draad in mijn loopbaan. 


Vanuit het vormingswerk en later het MBO onderwijs in Friesland, waar ik nu nog een aantal dagen in loondienst werk, heb ik 35 jaar werkervaring met kansarme doelgroepen die levens- en loopbaanvragen hebben. Na mijn burnout en ongeluk ben ik mij meer met zingevingsvragen gaan bezighouden. Wat maakte dat ik na mijn VistaNova Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur in 2011 gestart ben met mijn bedrijf ”Switchloopbaan”. 


Vanuit mijn eigen praktijk werk ik voor diverse landelijke opdrachtgevers in de profit en non profit sector. Ik doe met name outplacementrajecten, loopbaankeuze trajecten en individuele re-integratie trajecten. Mijn expertise ligt in de stress en burnout begeleiding, cliënten die vanuit de Ziektewet op zoek zijn naar passend werk. 


Werkend met mensen die vastlopen in het arbeidsproces en op zoek zijn naar nieuwe talenten, sluit ik aan bij wat er nog nodig is om de ander vanuit zijn eigen kracht te laten handelen.


Voor opdrachtgevers geef ik in het Noorden groepstrainingen aan cliënten in het solliciteren, leren netwerken, Social Media en starten van een eigen bedrijf. 


www.switchloopbaan.nl


 Regio Friesland

« Terug naar medewerkers