Erwin Wupkes
Erwin Wupkes

Missie Leef met hart en ziel je diepste talent. Het zou toch zonde zijn als je jouw talenten in leven en werken niet volledig tot bloei laat komen. Het maakt je leven zoveel meer betekenisvol! Ik zet van harte mijn coachvaardigheden in om je te helpen meer zicht te krijgen in de aanwezige, soms diepverborgen, talenten.  


Visie Ieder mens beschikt over een breed scala aan talenten. In ons dagelijks leven zetten we maar een klein deel van deze talenten in. Enerzijds omdat er niet om wordt gevraagd het talent in te zetten en anderzijds omdat we ons vaak niet meer bewust zijn van de aanwezigheid van de diversiteit aan talent. Als je dan toch moet werken ....doe het dan met plezier en van harte!


Als allround HR-adviseur heb ik de afgelopen 25 jaar binnen diverse bedrijven, zowel profit als non-profit, mijn ervaring opgedaan. Ik heb oa. 7 jaar als HR-adviseur gewerkt bij KPN. Aansluitend heb ik met veel plezier als HR-adviseur gewerkt in een algemeen (kinder)ziekenhuis in Den Haag. In 2000 heb ik de overstap gemaakt naar NN/ING. De eerste jaren in de rol van HR adviseur en als Organisatie- en Change Consultant. In mijn persoonlijke zoektocht kwam ik tot de ontdekking dat mijn talenten volledig tot bloei komen in de begeleiding van medewerkers bij loopbaanvraagstukken. Ik heb mij dan ook gespecialiseerd in de richting van Employability en Mobiliteit. Sinds 5 jaar werk ik met veel plezier als loopbaancoach en trainer bij Nationale Nederlanden.   


Regio Zuid-Holland

« Terug naar medewerkers