Johanna Sinnema
Johanna Sinnema

"Leven gaat niet over jezelf vinden, leven gaat over jezelf creëren" (George Bernard Shaw) 


Mijn leven kenmerkte zich als een zoektocht naar de juiste koers in mijn leven, een balans tussen hoofd en buik. Door vallen en opstaan heb ik ondervonden dat de essentie van jezelf leren kennen en dit in de wereld neer te zetten mij een blij mens maakt. Wat ik ook doe of hoe ik het ook doe; ik doe dit vanuit mijn hart, vol met passie. Voor mij is mijn werk echt mijn levenspad geworden. En dat is wat ik de ander ook toe wens: de essentie van jezelf leren kennen en dat vorm te geven in je (nieuwe) werk en leven. 


Met het Koersonderzoek weet ik de ander te motiveren, te spiegelen en in beweging te brengen. Wat mij inspireert is dat de ander stappen zet, vanuit eigen kracht in beweging komt. Ik breng je graag bij je eigen kern en je eigen leerstijl als coach. Eerlijkheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn de belangrijkste waarden in mijn werkwijze. Ik ben integer en betrokken, heb humor en lef, denk en handel praktisch en out-of-the-box. 


Ik heb een achtergrond als trainer, programmamanager en afdelingshoofd binnen de sector beheer en onderhoud van de openbare ruimte en als loopbaanbegeleider bij het mobiliteitsbureau van de Gemeente Arnhem. Vanaf 2015 ben ik als loopbaancoach werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf www.loopbaanpraktijkzutphen.nl.


Regio Oost

« Terug naar medewerkers