Ilza Klapwijk
Ilza Klapwijk

"Wanneer mensen doen wat werkelijk bij hen past, gaan hun ogen glimmen. En dat werkt aanstekelijk."


Loopbaanadvies
Er zijn wel 100 verschillende loopbaanvragen te bedenken. En elke vraag heeft zijn eigen achtergrond. Bij elke loopbaanvraag is het goed om je loopbaan stevig onder de loep te nemen.


Een loopbaanonderzoek brengt vragen met zich mee: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, welke stappen zijn daarvoor nodig? Ik begeleid mensen om (opnieuw) de koers van hun loopbaan te bepalen. Drijfveren, kwaliteiten, valkuilen, energiegevers en energieverslinders worden daarbij in kaart gebracht. Kenmerkend voor mij is dat ik daarbij werk vanuit een neutrale, oplossingsgerichte houding met als uitgangspunt de talenten die mensen gekregen hebben.


Eigen Loopbaan
Vanuit een juridische opleiding ben ik gaan werken bij een vakbond als belangenbehartiger van werknemers en uitkeringsgerechtigden. Mijn kennis en kunde op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en sociale voorzieningen heb ik daarna ingezet voor mensen met een beperking, die vaak een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Naast mensen staan, met hen meedenken en waar nodig ondersteunen, zijn kernwoorden die daarin terugkomen, met het uiteindelijke doel dat ze zelf weer verder kunnen.

Ook als vertrouwenspersoon en beleidsmedewerker in de jeugdzorg heb ik ervaren hoeveel kracht er in iedereen zit en hoe mensen met wat aanmoediging hun kwaliteiten (weer) leren ontdekken en kunnen inzetten.
Als loopbaanadviseur ga ik dan ook graag aan de slag om antwoorden te vinden op diverse loopbaanvragen.

Regio West-Brabant.

« Terug naar medewerkers