Anezka van de Weg - van Dijk
Anezka van de Weg - van Dijk

Wie ben ik en waar sta ik nu?
Existentiële vragen, die zich direct aan je opdringen op het moment dat je geconfronteerd wordt met mobiliteit. Juist deze worsteling, de zoektocht naar zin in werk, die je mogelijk zelf het liefst uit de weg gaat, heeft mijn volle aandacht.
Mijn werkwijze is oplossingsgericht, uitgaande van jouw kracht en talenten en geeft je gegarandeerd energie. Want zodra we op pad gaan met elkaar, vormt plezier tijdens deze ontdekkingstocht de basis. Afhankelijk van je vraag en persoonlijke voorkeur, zet ik diverse werkmethoden in, zodat je op een verfrissende en uitdagende manier inzicht krijgt. Zodat je zelf weer aan het roer komt te staan van je loopbaan.Na mijn opleiding als organisatie-antropoloog heb ik in de zakelijke dienstverlening veel ervaring opgedaan met het werken aan verandering & duurzame inzetbaarheid. Het vak van loopbaanadviseur heb ik van de senior collega's van het Achmea Transfer Centrum leren kennen. In combinatie met de opleiding bij VistaNova heb ik het als een ambacht eigen kunnen maken. Inmiddels ben ik sinds eind 2012 als adviseur mobiliteit werkzaam voor Zeeuwse zorg instellingen en heb ik mijn eigen praktijk.
Kortom, op zoek naar een professionele loopbaanadviseur in de regio Zeeland met een oplossingsgerichte aanpak? Kijk dan op www.anezka.nu en neem contact met me op.


Certificeringen:
• NOLOC Erkend Loopbaanprofessional, licentie 5177
• Erkend St!R coach keurmerk voor professioneel begeleiden, Licentie 513734


 


Regio Zeeland

« Terug naar medewerkers