Simone Melchers
Simone Melchers

Simone is een Franse meisjesnaam, waarvan de betekenis is "luisteraar".


Ik ben geboren en getogen in Friesland. Na mijn studie Personeel en Arbeid heb ik jaren gewerkt in de uitzendbranche. Eerst als intercedent, later als HR-adviseur. Destijds was het al belangrijk te luisteren naar mensen die werk zoeken en te luisteren naar opdrachtgevers die werknemers zochten. Een match maken en daarmee mensen perspectief bieden bleek een belangrijke drijfveer voor mij. Tot op de dag van vandaag is het werken met mensen enorm energiegevend voor mij. Ik gun het mensen van harte om inzichten te krijgen in eigen handelen en perspectief te ervaren.

In mijn opgroeiende jaren heb ik mogen ervaren wat het betekent om voor persoonlijke uitdagingen te komen staan. Geen leven zonder pieken en dalen. Ik ben van mening dat zonder deze dalen je ook geen pieken kunt ervaren. Voor mij is het belangrijk om positief in het leven te staan, te mogen werken vanuit vrijheid, creativiteit maar zeker ook gericht op resultaat.

Mijn motto is: ga maar op weg! Je zult ontdekken dat het speelveld waarin je je begeeft nog zoveel groter is dan je had gedacht en dat de verrassing rondom het nieuwe perspectief geweldig is. Dit is de insteek die ik gebruik binnen mijn werk als loopbaanadviseur. Op weg zijn, genieten van dit proces, jouw eigen beweging in het hier en nu met een tikje plannenmakerij.

Sinds 2011 werk ik vanuit mijn eigen coachingspraktijk Sentir (sentir.nu). Ik heb afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt maar ik begeleid ook outplacementtrajecten. Geweldig uitdagend en elke keer weer een verrassing om samen op weg te gaan naar een nieuw perspectief!

Regio Friesland

« Terug naar medewerkers