Elsbeth Meijer
Elsbeth Meijer

Vooruit is niet altijd rechtdoor!


Soms is het nodig een pas op de plaats te maken of zelfs een stap terug of opzij om te komen waar je wilt zijn in je arbeidsontwikkeling! Als loopbaancoach vind ik het boeiend om samen met de kandidaat te ontdekken welk pad hij het beste kan bewandelen om plezier in zijn werk te vinden en te behouden!


Zelf heb ik ook ondervonden dat rechtdoor rennen je niet altijd brengt waar je wilt zijn. Als jurist begon ik mijn carrière bij een grote verzekeraar waar ik verschillende functies heb vervuld, waaronder leidinggevend, commercieel, projectmatig en staf. Toen ik me echter bezig mocht houden met persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken wist ik dat ik mijn passie had gevonden en heb ik het roer omgegooid! Ik heb de opleiding tot Loopbaanadviseur bij VistaNova gevolgd en ben mijn eigen bedrijf gestart: Vooruit Loopbaancoaching.


Vanuit mijn eigen bedrijf begeleid ik cliënten met loopbaan of jobmarketing vraagstukken. Ook ben ik ingehuurd door ING om boventallige medewerkers te begeleiden. Dit bestaat uit individuele coaching en het geven van trainingen.
Deze trainingen omvatten onder meer een Focus training om te ontdekken waar je energie van krijgt, CV- en LinkedIn tips en allerlei workshops op het gebied van netwerken en solliciteren. Het geeft me veel energie wanneer mensen weer vol zelfvertrouwen aan hun toekomst kunnen werken, waarbij ze goed hebben onderzocht wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen! Wanneer ze dan een baan veroveren die past bij hun kwaliteiten en vaardigheden is dat de kers op de taart!


 

« Terug naar medewerkers