Programma’s voor professionals

Wij bij Vista Nova denken vaak aan de gekwalificeerde loopbaancoach als we nieuwe programma’s introduceren of nieuwe vormen ontwikkelen om de kennis te ontsluiten. En dat is niet altijd slim, want we vergeten daarmee gemakkelijk een hele grote groep functionarissen die nauw betrokken zijn bij loopbaanbeslissingen, de HR-professional.

Allemaal beslissingen met impact!

Zij zijn vaak de eersten die merken dat iets niet goed gaat. De eersten die gevraagd worden mee te denken over ontwikkelstappen of interventies. En ook vaak degene die uiteindelijk aanstellings- of ontslag beslissingen nemen. Allemaal beslissingen met impact. 

En ook nog erg leuk om te doen

Speciaal daarom ook voor onze HR-collega’s een nieuwsbrief met mooie korte programma’s, allemaal boordevol kennis en oefening onder leiding van onze topdocenten. Om net dat beetje extra mee te krijgen als het gaat om begeleiding bij loopbaanvraagstukken. En ook nog erg leuk om te doen!

Iedereen is welkom bij onze masterclasses en zomerlezingen; loopbaancoaches en HR-professionals.

Hans van Westen

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.