Raad van Advies

Als erkend post-HBO instituut beschikt Vista Nova over een Raad van Advies. Deze is klankbord voor de directie en monitort de evaluatie van deelnemers en van docenten en supervisoren. Onze Raad van Advies is per juli 2020 deels opnieuw samengesteld en bestaat uit drie gerenommeerde vakgenoten.

Nieuw in de Raad is Mechteld Lengkeek MEd. Mechteld is Docent aan de Bacheloropleiding van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Haar vak is Learning & Development. Ideale gesprekspartner dus voor VistaNova. Mechteld heeft zelf ook onze post-Hbo opleiding gevolgd, en weet dus niet alleen als deskundige maar ook als deelnemer wat er speelt.

Ook nieuw in de Raad is Evelien Bakker. Tot 1 Juli was Evelien Directeur Emplyability bij de Divisie P&O van het Ministerie van Defensie. Vanaf 1 juli is zij Hoofd van het Kabinet van het Hoofd Finance & Control van Defensie. De achtergrond van Evelien maakt dat zij mede uit de beroepspraktijk van loopbaanbegeleiding in grote en complexe organisaties ons kan ondersteunen.

Van oudsher heeft Andre Lollinga zitting in de Raad. Andre is Loopbaancoach en gespecialiseerd in hoog opgeleide (young) professionals in de zorg. Hij is vertrouwd met het loopbaanvak in de praktijk en geldt als deskundige op de inzet van innovatieve technieken in complexe coachingsvragen. Via zijn eigen bureau Academy Coaching werkt Andre samen met gelijkgestemde vakgenoten in de academische wereld.

De Raad vergadert structureel ieder kwartaal met de directie.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.