Hélène van Hulzen • supervisor

Hélène is een open en eerlijke loopbaancoach met een luisterend oor. Ze vindt het belangrijk dat mensen niet alleen qua functie-eisen bij een vacature passen, maar ook op persoonlijk vlak. De juiste persoon op de juiste plek, daar gaat zij voor. Ze besteedt veel aandacht aan het vinden van balans en zelfontwikkeling. Als supervisor bij Vista Nova zet zij met veel plezier haar kennis en ervaring in om de studenten te begeleiden op hun pad naar loopbaanadviseur.

In de vakgebieden werving, selectie en arbeidsmarktcommunicatie is Hélène in verschillende functies werkzaam geweest. In haar loopbaan is zij altijd nauw betrokken geweest bij het complete sollicitatieproces. Hierdoor weet zij goed in te spelen op de arbeidsmarkt. Hélène wilde echter meer doen met de menselijke kant van haar werk en bezig zijn met “de persoon achter het cv”. Ze besloot het roer om te gooien en de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur te volgen.

Als loopbaancoach werkt Hélène met particulieren en voor opdrachtgevers en werkgevers. Ze is een echte luisteraar en stelt zich respectvol op. Van haar klanten krijgt zij vaak te horen dat zij zich goed kan inleven in hun situaties en van daaruit makkelijk kan schakelen. Plezier in het werk is voor Hélène het belangrijkste. Volgens haar hoeft werk niet aan te voelen als werk, maar als een verlengde van je leven. Balans, zelfontwikkeling, ondernemerschap en vrijheid zijn haar belangrijkste drijfveren.

Het is beter op weg te gaan en je koers te wijzigen dan stil te staan!

In haar rol als supervisor begeleidt Hélène studenten bij Vista Nova. Met haar kennis en ervaring draagt zij er graag aan bij om de trajecten voor de studenten succesvol te maken, zodat zij met net zoveel plezier en energie als loopbaanadviseur kunnen werken als zijzelf.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.