Agenda

Masterclass online coachen (750x500pix)

Online coachen

Met online coachen vergroot je de contactmogelijkheden met je cliënten. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online coachen en wil je hiermee ervaring opdoen? Dan is deze masterclass iets voor jou! Uiteraard vindt deze masterclass online plaats.
blc 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Ontwikkel jezelf als loopbaancoach op het hoogste niveau met onze gerenommeerde en inspirerende post-HBO-opleiding. Ontdek hoe je mensen helpt hun talenten optimaal te benutten in hun werk en meer te halen uit hun baan.
Ondernemerschap (750 x 500 px)

Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional

Wil je als loopbaan- of HR-professional groeien in ondernemerschap? Leer o.a. hoe je jouw bedrijf positioneert, de markt begrijpt en jouw doelgroep bereikt. Ontdek hoe je jouw visie vertaalt naar concrete doelen voor de korte en lange termijn.
informatiebijeenkomst_750x500

Meer info over onze opleiding tot loopbaancoach

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je weten of de Beroepsopleiding tot Loopbaancoach van Vista Nova iets voor jou is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst! **Klik door voor meer data**
Systemisch 750x500

Verdieping systemisch coachen bij loopbaanvraagstukken

Ontdek de kracht van systemisch werk in loopbaancoaching. Leer hoe je verbinding en patronen herkent en deze inzet in zowel de individuele biografie als de organisatie. Schrijf je nu in en geef jouw loopbaancoaching een boost!
Ethiek_750x500

Ethiek, diversiteit & inclusie

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeids- en opleidingsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
TKT 750x500

Koersonderzoek technieken

Ontdek de kracht van het Koersonderzoek in 3 dagen! Leer werken met biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Interactieve lessen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten om jou te ondersteunen wisselen elkaar af.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.