Blij met de Noloc-accreditatie!

Na een uitgebreide audit door Hobéon – en het daaruit voortvloeiende positieve advies – heeft Noloc onze Beroepsopleiding tot Loopbaancoach geaccrediteerd. Dus wil je één van de allerbeste loopbaancoach-opleidingen volgen? Kom dan kennis met ons maken tijdens een van de informatiebijeenkomsten en schrijf je in voor de opleiding. 

Volg je de opleiding al? Weet dan dat je dit bij één van de beste opleiders van Nederland doet.

“De auditoren hebben een gedegen opleiding aangetroffen met een duidelijke focus op coaching en het Koersonderzoek. Hiermee heeft de opleiding een sterke eigen focus gekregen.

“De studenten geven aan dat zij erg positief zijn over de opleiding en met name ook de persoonlijke groei die zij doormaken tijdens de opleiding. De alumni zijn ook erg positief over de opleiding en geven aan de geleerde vaardigheden nog vaak in de eigen werkzaamheden toe te passen. De alumni geven aan de gebruikte methode van het Koersonderzoek erg te waarderen. Ook de focus op coaching vinden de alumni erg prettig. De alumni geven aan dat zij weer voor de opleiding zouden kiezen, mochten zij opnieuw een keuze kunnen maken. Hiermee stellen de auditoren vast dat de belangrijkste stakeholders tevreden zijn over het functioneren van de afgestudeerden in de praktijk.”

Beter schrijven, meer impact. Juist nu!

College Vista Nova: Beter schrijven, meer impact. Juist nu!

In dit interview vertelt Mirjam Windrich over het belang van goed schrijven. Correct en begrijpelijk schrijven is van groot belang. Het bepaalt of je invloed hebt op de lezer van je tekst, of je uitgenodigd wordt, of je mensen aan het denken zet. Hoe beter je het schrijven beheerst, des te meer je kunt betekenen in het contact met de geadresseerde. Dat vraagt de juiste grondhouding, en inzicht in slimme schrijftechnieken.

Loopbanen en diversiteit

College Vista Nova: Loopbanen en diversiteit

Dit college is een ronde tafel-gesprek over loopbanen en de arbeidsmarkt. En dan vooral het hoofdthema; loopbanen van mensen met een kleur, met een niet-westerse achtergrond of met een andere taal als moedertaal. Gasten aan tafel zijn: • Monica Jorna – trainer cultuur sensitief- en systemisch werken en systeemtherapeute • Daan de Vries – jurist • Melisa Levant-Brown – HR-functionaris in overheidsland

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.