Blij met de Noloc-accreditatie!

Na een uitgebreide audit door Hobéon – en het daaruit voortvloeiende positieve advies – heeft Noloc onze Beroepsopleiding tot Loopbaancoach sinds een aantal jaren geaccrediteerd. Dus wil je één van de allerbeste loopbaancoach-opleidingen volgen? Kom dan kennis met ons maken tijdens een van de informatiebijeenkomsten en schrijf je in voor de opleiding. 

Volg je de opleiding al? Weet dan dat je dit bij één van de beste opleiders van Nederland doet.

“De auditoren hebben een gedegen opleiding aangetroffen met een duidelijke focus op coaching en het Koersonderzoek. Hiermee heeft de opleiding een sterke eigen focus gekregen.

“De studenten geven aan dat zij erg positief zijn over de opleiding en met name ook de persoonlijke groei die zij doormaken tijdens de opleiding. De alumni zijn ook erg positief over de opleiding en geven aan de geleerde vaardigheden nog vaak in de eigen werkzaamheden toe te passen. De alumni geven aan de gebruikte methode van het Koersonderzoek erg te waarderen. Ook de focus op coaching vinden de alumni erg prettig. De alumni geven aan dat zij weer voor de opleiding zouden kiezen, mochten zij opnieuw een keuze kunnen maken. Hiermee stellen de auditoren vast dat de belangrijkste stakeholders tevreden zijn over het functioneren van de afgestudeerden in de praktijk.”

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.