• Type training

blc 750x500

Eenjarige Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Ontwikkel jezelf als loopbaancoach op het hoogste niveau met onze gerenommeerde en inspirerende post-HBO-opleiding. Ontdek hoe je mensen helpt hun talenten optimaal te benutten in hun werk en meer te halen uit hun baan.
Afbeelding Career Orientation Techniques groot

Three-day training on career orientation techniques

Discover the power of Career Orientation Techniques in 3 days! Learn to work with biography, core quadrants, the theory of elements and your professional mission. Interactive lessons on location, e-coaching and practical assignments to support you alternate.
TKT 750x500

Driedaagse Koersonderzoek Technieken

Ontdek de kracht van het Koersonderzoek in 3 dagen! Leer werken met biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Interactieve lessen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten om jou te ondersteunen wisselen elkaar af.
Systemisch header2_1920x500

Tweedaagse Systemisch coachen bij loopbaanvraagstukken

In deze tweedaagse verdiepingstraining ontwikkel je diepgaande coachingsvaardigheden om loopbaanthema’s in diverse levensfasen aan te pakken. Deze training verrijkt zowel je professionele als persoonlijke inzichten, met focus op het herkennen van onzichtbare dynamieken en systemische patronen.
2

Activerend coachen

Leer je coachee nog beter begeleiden bij het stellen van heldere en haalbare veranderdoelen en bij de meest succesvolle stappen op weg daar naartoe.
Ethiek_750x500

Ethiek, diversiteit & inclusie

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeidsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
organisaties 750x500

Organisaties en de invloed op loopbanen

In deze masterclass geven we kennis van en inzicht in diverse typen organisaties, organisatiestructuren en de daar heersende cultuur. Maar ook de wijze van werken, hoe de werving en selectie van nieuw personeel plaatsvindt en wat van de werknemer wordt verwacht.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.