• Type training

blc 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Ontwikkel jezelf als loopbaancoach op het hoogste niveau met onze gerenommeerde en inspirerende post-HBO-opleiding. Ontdek hoe je mensen helpt hun talenten optimaal te benutten in hun werk en meer te halen uit hun baan.
Coachen met beweging 750x500

Coachen met Beweging

Leer hoe je als loopbaancoach beweging kunt inzetten om je cliënten uit hun mentale lus te halen en stappen kunt laten zetten. Na het volgen van de tweedaagse training ‘Coachen met bewegen’ beschik je over een krachtig instrument voor echte, meetbare verandering.
Systemisch 750x500

Verdieping systemisch coachen bij loopbaanvraagstukken

Ontdek de kracht van systemisch werk in loopbaancoaching. Leer hoe je verbinding en patronen herkent en deze inzet in zowel de individuele biografie als de organisatie. Schrijf je nu in en geef jouw loopbaancoaching een boost!
2

Activerend coachen

Leer je coachee nog beter begeleiden bij het stellen van heldere en haalbare veranderdoelen en bij de meest succesvolle stappen op weg daar naartoe.
Ethiek_750x500

Ethiek, diversiteit & inclusie

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeidsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
organisaties 750x500

Organisaties en de invloed op loopbanen

In deze masterclass geven we kennis van en inzicht in diverse typen organisaties, organisatiestructuren en de daar heersende cultuur. Maar ook de wijze van werken, hoe de werving en selectie van nieuw personeel plaatsvindt en wat van de werknemer wordt verwacht.
TKT 750x500

Koersonderzoek technieken

Ontdek de kracht van het Koersonderzoek in 3 dagen! Leer werken met biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Interactieve lessen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten om jou te ondersteunen wisselen elkaar af.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.