VN Zomerschool_2 750x500

Benut de kracht van weerstand!

Deze masterclass is onderdeel van VN Zomerschool. Tijdens deze masterclass word je niet alleen meegenomen in de wereld van Appreciative Inquiry (A.I.), maar leer je ook je eigen weerstand kennen en ombuigen naar veerkracht.
VN Zomerschool_3 750x500

Veerkracht en de 3 Principes

Deze masterclass is onderdeel van VN Zomerschool. In deze masterclass onderzoeken we hoe het leven niet van buiten naar binnen, maar van binnen naar buiten werkt. We kijken hoe inzicht ontstaat en hoe je vanuit je eigen ervaring daarmee je cliënten van dienst kunt zijn.
Taal & Bewustzijn 750x500-2

Masterclass Taal & Bewustzijn – hoe woorden en zinnen je wereld openen

In deze masterclass werken we op een hele uitzonderlijke manier met taal. Want in hoeverre is taal toereikend om je echt uit te drukken? En kom je met behulp van de taal bij wie je bent, waar je staat en wat jouw richting in het leven is? Met behulp van een aantal belangrijke filosofen gaan we pratend en schrijvend op zelfonderzoek uit.
NIEUW Opleidingslocatie Den Haag 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Den Haag

Goede loopbaanbegeleiding wordt steeds belangrijker. En daarmee ook het vak van loopbaanadviseur. Wil jij jouw kwaliteiten als loopbaanadviseur of coach professionaliseren? Dan is de Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur de meest gedegen opleiding voor jou.
Mentale veerkracht 750x500

Masterclass Het vergroten van je mentale veerkracht

Veerkrachtige medewerkers hebben zelf de regie in handen, voelen zich verantwoordelijk en zijn betrokken. Bedrijven met bevlogen en veerkrachtige medewerkers hebben meer klantloyaliteit en minder ziekteverzuim. In deze masterclass leer je hoe je veerkracht kunt vergroten.
Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur

Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Amersfoort

Goede loopbaanbegeleiding wordt steeds belangrijker. En daarmee ook het vak van loopbaanadviseur. Wil jij jouw kwaliteiten als loopbaanadviseur of coach professionaliseren? Dan is de Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur de meest gedegen opleiding voor jou.
Stem 750x500

Masterclass De stem als krachtbron

Vooraankondiging • Masterclass door Maja Roodveldt.
Geweldloze communicatie_1200x630

Masterclass Geweldloze communicatie: maak kennis met de basisgesprekstechnieken

Je leert communiceren in lastige situaties, zodat je de verbinding houdt met de ander en met jezelf. Je leert de behoeften van de ander en van jezelf te herkennen en te erkennen. Uiteindelijk ervaar je meer verbinding en vrede in je leven.
Training Koersonderzoek Technieken (TKT)

Training Koersonderzoek Technieken

Als HR-adviseur of coach kun je mensen met behulp van het Koersonderzoek helpen om het meest vitaliserende loopbaanperspectief te ontdekken. In deze training leer je werken met alle essentiële onderdelen van het Koersonderzoek. Zo kun je je cliënten of collega’s nóg beter helpen.
Verdiepingstraining Systemisch Loopbaancoaching (VSL)

Training Systemisch Loopbaancoachen

Loopbaancoaching wordt vaak samengevat als de drieslag: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Deze individuele gerichtheid doet geen recht aan de verbinding die mensen ervaren en de patronen die daarin zijn ontstaan, in de eigen biografie en in de organisatie. Het gaat dan niet alleen om biografisch werk, ook om zicht op de systemische dynamiek in de organisatie.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.