• Type training

2

Module: 3 masterclasses

Kies drie ééndaagse masterclasses als één module en vraag STAP-budget aan om de kosten te dekken. Verrijk jezelf als professional met onze boeiende masterclasses!
blc 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Ontwikkel jezelf als loopbaancoach op het hoogste niveau met onze gerenommeerde en inspirerende post-HBO-opleiding. Ontdek hoe je mensen helpt hun talenten optimaal te benutten in hun werk en meer te halen uit hun baan.
Masterclass online coachen (750x500pix)

Online coachen

Met online coachen vergroot je de contactmogelijkheden met je cliënten. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online coachen en wil je hiermee ervaring opdoen? Dan is deze masterclass iets voor jou! Uiteraard vindt deze masterclass online plaats.
1

Wet- en regelgeving

In deze masterclass ontdek je als loopbaancoach de invloed van wet- en regelgeving op jouw werk. Je krijgt essentiële kennis over onderwerpen als re-integratie, outplacement en werkloosheid. Je leert waar je de informatie kunt vinden en hoe je deze kunt toepassen in je werk. Ontdek de valkuilen én kansen van wet- en regelgeving voor jouw rol als loopbaancoach.
Ondernemerschap (750 x 500 px)

Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional

Wil je als loopbaan- of HR-professional groeien in ondernemerschap? Leer o.a. hoe je jouw bedrijf positioneert, de markt begrijpt en jouw doelgroep bereikt. Ontdek hoe je jouw visie vertaalt naar concrete doelen voor de korte en lange termijn.
Systemisch 750x500

Verdieping systemisch coachen bij loopbaanvraagstukken

Ontdek de kracht van systemisch werk in loopbaancoaching. Leer hoe je verbinding en patronen herkent en deze inzet in zowel de individuele biografie als de organisatie. Schrijf je nu in en geef jouw loopbaancoaching een boost!
agile 750x500

De principes van agile binnen de coachpraktijk

Leer je coachee nog beter begeleiden bij het stellen van heldere en haalbare veranderdoelen en bij de meest succesvolle stappen op weg daar naartoe.
Ethiek_750x500

Ethiek, diversiteit & inclusie

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeids- en opleidingsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
organisaties 750x500

Organisaties en de invloed op loopbanen

In deze masterclass geven we kennis van en inzicht in diverse typen organisaties, organisatiestructuren en de daar heersende cultuur. Maar ook de wijze van werken, hoe de werving en selectie van nieuw personeel plaatsvindt en wat van de werknemer wordt verwacht.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.