Jacqueline van Dijck • supervisor

Jacqueline is een open en gepassioneerde loopbaancoach. De rode draad in haar coachingscarrière is het ontwikkelen van talenten, leiderschap en het ontdekken van iemands passie. Ze zet aan tot ontplooiing van iemands talenten en helpt haar cliënten om hun obstakels te overwinnen. Als docent bij Vista Nova legt Jacqueline de nadruk op zingeving en vitaliteit binnen het loopbaanvak.

De achtergrond van Jacqueline ligt in de financiële wereld. Op jonge leeftijd besloot ze datgene te doen waar zij goed is was, maar ze vergat volledig dat het ook belangrijk is om te doen waar je blij van wordt. In 2009 besloot ze om van koers te veranderen. Ze sprong in het diepe, liet zich omscholen bij VistaNova en startte als zelfstandig loopbaancoach.

Als loopbaancoach stelt Jacqueline zich open op. Haar werkwijze is persoonlijk en oplossingsgericht. Ze is enorm gefascineerd door het gedrag van mensen: wat gebeurt er nu echt diep van binnen? Wat drijft iemand? Volgens Jacqueline is ieder mens uniek, maar kent niet iedereen zijn eigen talenten, drijfveren, ontwikkelpunten en passies. Soms is daar hulp bij nodig en bij deze zoektocht levert zij graag een bijdrage. Samen met haar cliënten gaat zij op zoek naar de talenten en helpt zij om belemmerende gedachten te doorbreken. Zo worden transformaties mogelijk met persoonlijke en professionele groei tot gevolg.

De rode draad binnen mijn vak als coach en trainer is ontwikkeling van talenten, persoonlijk leiderschap en het ontdekken van iemands passie

In haar rol als docent bij Vista Nova begeleidt Jacqueline studenten. Ze is een gepassioneerde en bevlogen docent, die zelf in de afgelopen 10 jaar besloten heeft om het roer om te gooien. Hier is zij nog elke dag dankbaar voor. Jacqueline is breed opgeleid op het gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ze laat studenten maar al te graag kennismaken met haar favoriete onderdeel: zingeving en vitaliteit binnen het loopbaanvak.

 

Lees ons interview met Jacqueline.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.