Sunetta Theyken • supervisor

Sunetta is een gedreven, oplossingsgerichte en empathische loopbaancoach. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, helpt zij haar cliënten om bij hun intrinsieke motivatie te komen. Zo kunnen haar cliënten bewuste keuzes maken over hun leven en werk. Als supervisor bij Vista Nova begeleidt Sunetta studenten naar het vak dat zij zelf ook zo mooi vindt. Ze vindt het heerlijk om haar kennis te delen en heeft aandacht voor zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling van studenten.

Jarenlang werkte Sunetta in diverse functies, zoals verpleegkundige, arbeidsmarktdeskundige en accountmanager. Na een burn-out en het verlies van dierbaren, maakte zij een rationele carrièrestap: van uitvoering naar aansturing. Ze kreeg alleen weinig energie van haar nieuwe functie. Daarop besloot ze een loopbaanoriëntatietraject te doorlopen. Aangezien interesse in andere mensen de rode draad in haar leven was, kwam al snel naar voren dat het vak van loopbaanadviseur heel goed bij haar past. Ze volgde de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur en startte haar eigen coachingsbedrijf. Tot op de dag van vandaag heeft zij daar nog geen seconde spijt van gehad!

Als loopbaancoach legt Sunetta bij haar cliënten de focus op het geloof in zichzelf, bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid en het helder krijgen van de intrinsieke motivatie. Ze is ervan overtuigd dat motivatie echt vanuit jezelf moet komen om plezier te hebben in je werk. Het ondersteunen van mensen, zodat zij weer in hun kracht komen te staan en met een positieve blik naar de toekomst kunnen kijken, zijn haar belangrijkste drijfveren.

Ik ben ervan overtuigd dat als je iets écht heel graag wilt, het ook te realiseren is

In haar rol als supervisor begeleidt Sunetta studenten bij Vista Nova. Ze besteedt veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de studenten, maar is ook buitengewoon praktisch. Ze kijkt goed wat iemand als persoon en als professional nodig heeft en reikt concrete handvatten aan. Als supervisor geniet Sunetta ervan dat zij mensen mag begeleiden naar het vak dat zij zelf ook zo mooi vindt.  

Publicaties

  • Loopbaanvisie augustus 2020: Het Stoplichtmodel

 

Lees ons interview met Sunetta

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.