Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Werk is belangrijk. En veel mensen zoeken nog naar de juiste invulling, voor nu en voor de toekomst. Goede loopbaanbegeleiding is daarvoor essentieel. En daarmee ook het vak van loopbaancoach. Mensen vragen zich steeds vaker af in welke rol of functie hun talenten het beste tot hun recht komen. En zij verwachten van hun baan meer dan alleen een veilige bron van inkomsten. Uitdagende vragen gaan dan een rol spelen, ingrijpende beslissingen worden genomen. Wil jij jouw kwaliteiten om daarbij te ondersteunen professionaliseren? Dan is onze Beroepsopleiding tot Loopbaancoach de meest gedegen opleiding voor jou.

Je wordt opgeleid tot professioneel loopbaancoach.  Je raakt vertrouwd met het Koersonderzoek van de methode Hoogendijk. Dit is de toonaangevende methode  voor de stappen in een loopbaanadviestraject. De opleiding maakt het mogelijk om de methode toe te passen in uiteenlopende casuïstiek. Naast inhoudelijke onderwerpen en het ontwikkelen van vaardigheden, leer je daarbij veel over jezelf.

Behalve loopbaancoach word je tegelijk ook levenscoach. Het ontdekken van de persoonlijke levensmissie van je cliënt gaat altijd vooraf aan het vormgeven van zijn of haar loopbaan. Zo coach je cliënten naar hun allerbeste loopbaanperspectief en help je dat te realiseren.. Om dit te bereiken is er in de opleiding ruimschoots aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De opleiding kenmerkt zich door intensieve begeleiding en je kunt het geleerde direct toepassen. Het programma wordt gedragen door unieke, gespecialiseerde docenten en supervisoren. Al meer dan 20 jaar bewijst de koersonderzoek-methode het succes in de praktijk.

Wil je graag meer informatie?

Dat kan telefonisch of via Zoom of Teams. Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via welkom@vistanova.nl of bel 033 30 38 777.

Of kom naar één van onze informatiebijeenkomsten in Amersfoort • de eerstvolgende gelegenheden zijn 28 maart, 25 april en 23 mei.
Deze bijeenkomsten zijn van 16.30 – 18.30 uur in onze school in Amersfoort.

Uiteraard zijn deze informatiebijeenkomsten gratis bij te wonen. We vragen je wel je hiervoor aan te melden. Meer info

Waarom de Beroepsopleiding tot Loopbaancoach bij Vista Nova?

 • Al 1 op de 3 erkende loopbaancoaches heeft de opleiding in de Hoogendijk-methode gevolgd
 • De opleiding behoort tot de top van de markt
 • Je volgt een Noloc-geaccrediteerde opleiding
 • Je volgt een CPION-erkende post-HBO opleiding (inhoud en didactiek)
 • Je volgt een St!R-erkende opleiding
 • Deze opleiding heeft het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit
 • Deelname vindt plaats na een persoonlijk intakegesprek
 • Je krijgt individuele coaching en begeleiding
 • Je volgt de opleiding grotendeels met een vaste groep studenten
 • In intervisiegroepen bespreek je je professionele en persoonlijke ontwikkeling met medestudenten
 • Je krijgt les van hooggekwalificeerde docenten, ieder met een eigen specialisatie
 • Tijdens de opleiding werk je met 3 proefcliënten
 • Na de opleiding ben je klaar voor het vak als loopbaancoach of heb je jouw vak als bijvoorbeeld HR-deskundige enorm verrijkt

 

 

De Beroepsopleiding tot Loopbaancoach is Noloc-geaccrediteerd.

Wil je gebruik maken van STAP-budget? Bekijk hier het stappenplan!

Betalen in termijnen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.

 

 

 

 

Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional

Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional

Leer alles over hoe jij je in de markt zet

Ben je een loopbaancoach en denk je eraan om als zelfstandige aan de slag te gaan? Ben je al zelfstandig loopbaancoach en wil je je nog beter positioneren? Of ben je werkzaam als loopbaancoach in een organisatie en wil je meer weten over ondernemerschap? Dan is deze masterclass iets voor jou!

In de masterclass behandelen we verschillende onderwerpen, waaronder het positioneren van je bedrijf, het begrijpen van de markt en het bepalen en bereiken van je doelgroep.

Deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemen of zijn of haar bedrijf naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu een startende ondernemer bent of al enkele jaren aan de weg timmert, deze masterclass biedt nieuwe inzichten en inspiratie om succesvol te blijven in een constant veranderende markt.

De masterclass legt een duidelijke link met elementen uit jouw eigen Koersonderzoek die van invloed zijn op jouw ondernemerschap. Dit maakt het een waardevolle toevoeging voor deelnemers die zich oriënteren om als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan. Ook voor degenen die door het Koersonderzoek hebben besloten om – eventueel naast de huidige baan – te starten als zelfstandig loopbaancoach, biedt deze masterclass belangrijke tools om succesvol te zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.