In-company

Manager

Je moet het beste uit je mensen halen en hen de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen.

Het vinden en behouden van goede mensen is een belangrijke succesfactor voor bedrijven en organisaties. Als manager moet je het beste uit je mensen halen en werknemers de ruimte bieden om zichzelf te ontwikkelen. En hoe beter zij zich ontwikkelen, hoe meer resultaat je kunt boeken.

Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe voorkom je dat mensen opgebrand raken? Hoe los je conflicten op? Hoe laat je mensen hun ambitie ontwikkelen? En hoe breng je dat samen met de missie van je organisatie of team?

Belangrijke vragen, waar jij als manager de regie over voert en de leiding in neemt. Dat leiderschap ontwikkel je bij Vista Nova. Door kennis op te doen en door training en oefening. Samen met mensen die ook graag willen groeien in hun leiderschap.

Tijdens onze opleidingen en trainingen werken we in kleine groepen, onder begeleiding van hooggekwalificeerde docenten. We bieden open inschrijving programma’s en in-company trajecten op maat. Een oriënterend gesprek over jouw specifieke wensen en maatwerk trajecten is altijd mogelijk.

werkkompas 750x500

College VN • De kracht van het werkkompas

Dit college maakt duidelijk dat het werkkompas een onmisbare tool is voor zowel loopbaancoaches, managers als werknemers.
Info_afrt_5okt_750x500

Informatiebijeenkomst Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Amersfoort

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je weten of de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur van Vista Nova iets voor jou is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst. We maken graag kennis met je!
Copy of Den Haag

Informatiebijeenkomst Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Den Haag

Wil je weten of onze opleiding iets voor jou is? Maak kennis met Vista Nova en de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur in Den Haag.
NIEUW Opleidingslocatie Den Haag 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Den Haag

Goede loopbaanbegeleiding wordt steeds belangrijker. En daarmee ook het vak van loopbaanadviseur. Wil jij jouw kwaliteiten als loopbaanadviseur of coach professionaliseren? Dan is de Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur de meest gedegen opleiding voor jou.
Info_afrt_16nov_750x500

Informatiebijeenkomst Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur • Amersfoort

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je weten of de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur van Vista Nova iets voor jou is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst. We maken graag kennis met je!
Geweldloze communicatie_1200x630

Masterclass Geweldloze communicatie: maak kennis met de basisgesprekstechnieken

Je leert communiceren in lastige situaties, zodat je de verbinding houdt met de ander en met jezelf. Je leert de behoeften van de ander en van jezelf te herkennen en te erkennen. Uiteindelijk ervaar je meer verbinding en vrede in je leven.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.