Opleidingen

Brain Food_hoogbegaafd in praktijk_750x500

Zomerlezing: Hoogbegaafd in praktijk

In dit unieke boek draagt Rianne van de Ven, coach en zelf hoogbegaafd, inzichten en bouwstenen aan voor succesvolle begeleidingstrajecten. In deze lezing vertelt ze over het boek. En jij kunt hierbij zijn. Onder het genot van heerlijke fingerfood en een drankje. Het boek is inbegrepen en kun je door Rianne laten signeren!
Brain Food_echt_750x500

Zomerlezing: Echt

Echt. Een krachtig boek over de werkelijke betekenis van ‘jezelf zijn’ dat uitnodigt tot vrijheid, integriteit en heelheid. Elisabeth Roelvink vertaalde deze bestseller van Clare Dimond in het Nederlands. Elisabeth neemt je mee in een frisse kijk op wie je (niet) bent. En jij kunt hierbij zijn. Onder het genot van heerlijk fingerfood en een drankje. Het boek is inbegrepen en kun je door Elisabeth laten signeren!
Brain Food_nooit meer doen alsof_750x500

Zomerlezing: Nooit meer doen alsof

In haar boek Nooit meer doen alsof laat Aukje Nauta zien hoe schaamte een krachtige, positieve emotie kan zijn. Schaamte kan je wijzen op waar je echt naar verlangt, mits je deze emotie vol onder ogen ziet en er goed mee omgaat. In deze lezing vertelt ze over het boek. En jij kunt hierbij zijn. Onder het genot van heerlijke fingerfood en een drankje. Het boek is inbegrepen en kun je door Aukje laten signeren!
Brain Food_ontketen jezelf_750x500

Zomerlezing: Ontketen jezelf

Ontketen jezelf is het levenswerk van Annemarie van Luttikhuizen. In dit boek is haar jarenlange ervaring in haar vak als psychologe vervat – ze begeleidde honderden mensen bij loopbaan- en levensvragen. In deze lezing vertelt ze over het boek. En jij kunt hierbij zijn. Onder het genot van heerlijke fingerfood en een drankje. Het boek is inbegrepen en kun je door Annemarie laten signeren!
Geweldloze communicatie_750x500

Geweldloze communicatie

Heb je ook wel eens het gevoel dat je coachee je niet begrijpt? Je adviezen anders opvat dan je bedoeld hebt? Dat irriteert en frustreert je. In deze workshop leer je hiermee om te gaan. Leer je hoe je dit ombuigt, door inzicht te krijgen in je eigen en andermans oordelen en deze te verbinden aan behoeften. Je leert de 7 stappen van empathisch luisteren.
Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Goede loopbaanbegeleiding is belangrijker. En daarmee ook het vak van loopbaancoach. Veel mensen vragen zich regelmatig af in welke rol of functie hun talenten het beste tot hun recht komen. En dan verwachten zij van hun baan meer dan alleen een veilige bron van inkomsten. Wil jij jouw kwaliteit als loopbaancoach ontwikkelen op het hoogste niveau? Dan is de Beroepsopleiding tot Loopbaancoach de meest gedegen opleiding. Post-HBO, aansluitend op Noloc criteria, gerenommeerd en inspirerend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.