Opleidingen

Identiteitsniveau 2 750x500

De Transitiecirkel en loopbaancoaching

In deze masterclass leer je als coach naar de identiteitslaag onder veranderingen – die allemaal over afscheid gaan – te kijken. Je ontwikkelt je bewustzijn op de emotionele, fysieke én spirituele aspecten. Ook krijg je handvatten aangereikt om deze transitie betekenisvol en effectief te begeleiden.
Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering 750x500

Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering

Wil jij een nog betere HR adviseur of coach worden? Tijdens de vierdaagse training leer je werken met enkele essentiële onderdelen van het Koersonderzoek, zoals biografie, kernkwadranten, de elementenleer, je professionele missie en de arbeidsmarkt op!
ACT 750x500

De principes van ACT

Soms zijn cliënten niet of lastig in beweging te brengen. Er komen steeds nieuwe beren op de weg. Je ziet geen verandering in gedrag. Je wilt graag wat meer handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Herkenbaar? Dan biedt ACT de oplossing!
agile 750x500

De principes van agile binnen de coachpraktijk

Is agile het nieuwe wondermiddel? Iedereen komt de begrippen tegen, helemaal als je in de wereld van projectmatig werken bekend bent. Agile: het vermogen om al doende te leren en effectief kleine stappen te maken om grote doelen te bereiken. Wat is het geheim van agile en hoe kunnen de principes van agile ingezet worden binnen de praktijk van loopbaancoaching.
blc 750x500

Beroepsopleiding tot Loopbaancoach

Goede loopbaanbegeleiding is belangrijker. En daarmee ook het vak van loopbaancoach. Veel mensen vragen zich regelmatig af in welke rol of functie hun talenten het beste tot hun recht komen. En dan verwachten zij van hun baan meer dan alleen een veilige bron van inkomsten. Wil jij jouw kwaliteit als loopbaancoach ontwikkelen op het hoogste niveau? Dan is de Beroepsopleiding tot Loopbaancoach de meest gedegen opleiding. Post-HBO, aansluitend op Noloc criteria, gerenommeerd en inspirerend.
Why 750x500

Coachen op de ‘Why’ van je coachee

De persoonlijk why is wat iemand in de kern inspireert en drijft. Ontdek hoe jij als loopbaancoach deze met de golden circle van Simon Sinek kunt verhelderen. Zodat je coachee optimaal regie in zijn/ haar loopbaan kan nemen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.