Opleidingen

2

Activerend coachen

Leer je coachee nog beter begeleiden bij het stellen van heldere en haalbare veranderdoelen en bij de meest succesvolle stappen op weg daar naartoe.
Coachen met beweging 750x500

Coachen met Beweging

Leer hoe je als loopbaancoach beweging kunt inzetten om je cliënten uit hun mentale lus te halen en stappen kunt laten zetten. Na het volgen van de tweedaagse training ‘Coachen met bewegen’ beschik je over een krachtig instrument voor echte, meetbare verandering.
organisaties 750x500

Organisaties en de invloed op loopbanen

In deze masterclass geven we kennis van en inzicht in diverse typen organisaties, organisatiestructuren en de daar heersende cultuur. Maar ook de wijze van werken, hoe de werving en selectie van nieuw personeel plaatsvindt en wat van de werknemer wordt verwacht.
Arbeids en opleidingsmarkt_750x500

Arbeidsmarkt: trends en analyses

Onontbeerlijke kennis en kunde bij het begeleiden van je cliënt naar een nieuwe baan.
TKT 750x500

Koersonderzoek technieken

Ontdek de kracht van het Koersonderzoek in 3 dagen! Leer werken met biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Interactieve lessen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten om jou te ondersteunen wisselen elkaar af.
Ethiek_750x500

Ethiek, diversiteit & inclusie

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.