Coachen naar flow

In dit college is Elisabeth Roelvink onze gast aan tafel. Elisabeth is een van de voortrekkers in Nederland van de ‘3 Principes’ (Mind – Consciousness – Thought), verfijnd met de inzichten van de Engelse Clare Dimond.

Lief Dagboek

College Vista Nova: Lief dagboek

Divers onderzoek heeft aangetoond dat het schrijven over eigen ervaringen, emoties en belevenissen een positief effect heeft. Niet alleen vanwege de structurerende en ordenende functie ervan, maar ook omdat het schrijven een zingevende dimensie in zich heeft. Je komt dichter tot de kern van je wezen, er kunnen zich dingen openbaren die je nog niet van jezelf wist. Hoe dat werkt, en wat er nog meer tijdens het dagboekschrijven gebeurt vertelt Mirjam Windrich in dit college.

Burn out. Voorkomen is beter dan genezen.

College Vista Nova: Burn out. Voorkomen is beter dan genezen.

In dit college hoor je de belangrijkste tips en inzichten over hoe je een burn out kunt voorkomen. Hoe herken je een burn out? En belangrijker: hoe kun je een burn out voorkomen? Ook legt Marja uit waarom de ene persoon wel een burn out krijgt en de ander niet.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.