Diana Fasol • supervisor

Diana is een resultaat gerichte en toegankelijke loopbaancoach. Ze gelooft dat succes voortkomt uit bezieling, doen waar je goed in bent en vooral waar je voldoening uithaalt. Diana denkt in mogelijkheden en maakt mensen graag bewust van hun eigen kracht en talent. Als supervisor bij Vista Nova gaat zij met een open blik en een gezonde dosis humor graag op zoek naar de vraag achter de vraag. Diana legt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Ze vindt het inspirerend om haar kennis en ervaring te delen met enthousiaste studenten.

Diana heeft ruim 24 jaar ervaring als HR-professional in verschillende rollen en functies. In 2012 zette zij samen met haar compagnon het bureau Strömberg & Fasol op, waarvan het ultieme doel is dat cliënten trots zijn op zichzelf en hun werkgever en daardoor sneller betere resultaten halen.

In haar werk als loopbaancoach en adviseur denkt Diana vooral in mogelijkheden. Ze maakt mensen graag bewust van hun eigen kracht en talent. Haar werkterrein is breed, maar laat zich in drie woorden samenvatten: mens, werk en organisatie. De mens staat voorop, het werk en de organisatie zijn het waardevolle systeem om de mens te laten schitteren. Volgens Diana ontstaat er op deze manier een synergie: een win-win situatie voor werkgever én medewerker. Anderen begeleiden en iets voor een ander kunnen betekenen zijn haar belangrijkste drijfveren.

Wie trots is op zichzelf en op zijn werkgever, haalt sneller betere resultaten

In haar rol als supervisor bij Vista Nova zet Diana haar brede kennis en ervaring graag in om het prachtige vak van loopbaanadviseur over te brengen op studenten. Dit doet zij op een persoonlijke en pragmatische manier. Diana kijkt vooral wat de studenten nodig hebben en zet de ontwikkelvraag centraal. Ze is mensgericht, betrokken en gericht op professionaliteit.

 

Lees ons interview met Diana

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.