Elsbeth Meijer • docent en supervisor

Elsbeth is een betrokken en resultaatgerichte coach voor loopbaanvragen. Ze helpt graag om mensen in beweging te brengen. Hierbij besteedt ze veel aandacht aan de kwaliteiten, waarden, onzekerheden en uitdagingen van haar cliënten. Als docent en supervisor bij Vista Nova werkt Elbeth graag vanuit het ‘Montessori-principe’. Ze begeleidt studenten op hun weg naar een zelfstandige loopbaancoach, die op zichzelf vertrouwt en zijn gereedschapskist steeds verder vult.

Na haar studie Rechten startte Elsbeth haar loopbaan als Management Trainee bij een groot verzekeringsbedrijf. Daar vervulde zij vervolgens verschillende functies. Toen zij zich als Coördinator Training en Ontwikkeling bezig ging houden met loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling, wist Elsbeth dat zij haar passie gevonden had. Ze volgde de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij VistaNova en gooide het roer om.

Inmiddels werkt Elsbeth nauw samen met meerdere bureaus en begeleidt zij haar eigen cliënten. Ze helpt mensen om het pad te bewandelen dat het beste bij hen past. Het in beweging brengen van mensen en hen vooruit helpen wanneer zij vast dreigen te lopen zijn haar belangrijkste drijfveren. Elsbeth is ervan overtuigd dat werken je weinig energie kost, mits je werkzaamheden doet die goed bij je persoonlijkheid passen. Sterker nog: volgens Elsbeth gééft het je dan juist energie!

Mijn persoonlijke aanpak met echte aandacht voor de kwaliteiten, waarden, onzekerheden en uitdagingen achter de mens kenmerkt mijn manier van werken

In haar rol als docent en supervisor begeleidt Elsbeth studenten bij Vista Nova. Ze is betrokken, resultaatgericht en een vertrouwenwekkende gesprekspartner. Vanuit het Montessori-principe ‘leer mij om het zelf te doen’ begeleidt Elsbeth studenten tot zelfstandig loopbaancoach. Ze ziet dat studenten in het begin nog wat meer bevestiging vragen, maar gaandeweg steeds meer op zichzelf gaan vertrouwen. Elsbeth geniet van deze ontwikkelingen en vindt het inspirerend om vanaf de zijlijn mee te mogen kijken.

Lees ons interview met Elsbeth

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.