Heidi Logtens • supervisor

Heidi is een creatieve, enthousiaste en eerlijke loopbaancoach. Ze richt zich vooral op professionals en managers in hun mid-career, talentontwikkeling bij high-potentials en vragen over work-life balance. Zelf de ‘regie pakken’ en eigenaarschap staan bij Heidi centraal. Ze zorgt ervoor dat haar cliënten weer stuurman worden van hun eigen loopbaan en ontwikkeling. Als supervisor bij Vista Nova biedt Heidi de studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving, waarin zij hen aanmoedigt om zoveel mogelijk te oefenen. Met een gezonde dosis humor zorgt zij voor een levendig proces met een steile leercurve.

Ruim 15 jaar werkte Heidi bij verschillende organisaties in de zakelijke dienstverlening. Daar heeft zij verschillende ontwikkelprogramma’s op het gebied van instroom, doorgroei en talent ontworpen en geïmplementeerd. In 2010 startte Heidi haar eigen bureau. Met veel plezier werkt zij voor diverse bedrijven, maatschappelijke organisaties en individuen. Het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling is wat haar elke dag weer fascineert en motiveert.

Als loopbaancoach begeleidt Heidi professionals, die het aandurven om een stap verder te gaan of juist een andere weg willen inslaan. Haar kracht zit in het feit dat zij niet alleen goed kan luisteren, maar ook de juiste vragen weet te stellen om te achterhalen wat iemand echt beweegt. Met haar creativiteit, enthousiasme en eerlijkheid maakt zij ruimte voor wat haar cliënt op dat moment nodig heeft. Bij Heidi blijft het vervolgens niet alleen bij praten. Aan het einde van een traject, zijn concrete vervolgstappen duidelijk en wordt er overgegaan tot actie.

Vakmanschap, veerkracht, vitaliteit en veranderkracht zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor een lang, gelukkig, werkend leven

In haar rol als supervisor bij Vista Nova begeleidt Heidi studenten. Samen met studenten gaat zij op zoek naar hun persoonlijke en professionele kwaliteiten, zodat zij een eigen coachstijl kunnen ontwikkelen. Natuurlijk komen zij onderweg obstakels tegen, maar dat hoort volgens Heidi bij het leren en ontdekken. Bij dit proces van vallen en opstaan, biedt zij de studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving. Als supervisor geniet Heidi het meest van het feit dat zij het prachtige vak van loopbaancoach mag overbrengen aan anderen.

 

Lees ons interview met Heidi

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.