Jason Gawke • docent

Dr. Jason Gawke is gepromoveerd op het onderwerp ‘De Psychologie van Ondernemend Gedrag’ en is expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Daarnaast is hij mede-oprichter en bedenker van WorkBoost. WorkBoost is een bekroonde methodiek en software-oplossing gericht op het activeren van leer- en ontwikkelgedrag. 

Als docent bij Vista Nova neemt hij je met open blik en creatieve werkvormen mee in de wondere wereld van de psychologie achter ondernemend gedrag van mensen en hoe deze concepten en theorie toegepast kunnen worden in de context van (loopbaan)coaching. 

 

Succesvoller solliciteren

College Vista Nova: Succesvoller solliciteren

In dit college vertelt Judith Schoorlemmer je alle kneepjes van het solliciteren. Heel belangrijk daarbij is hoe je een goede sollicitatiebrief en cv maakt. Wat moet er in staan? En wat juist niet? Hoe moeten die documenten eruit zien? “Iedereen kan beter leren solliciteren. En zodra je merkt dat je veel meer zelf in de hand hebt dan je denkt, ga je echt stappen maken. Die baan ligt ergens op je te wachten.”

De week van de loopbaan

Het belang van goede loopbaanbegeleiding is nog nooit zo hoog geweest. Hiervoor kan zowel een loopbaancoach ingeschakeld worden, maar ook voor HR-professionals bij bedrijven ligt hier een belangrijke rol.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.