Karen Meulenkamp • supervisor

Karen is een nieuwsgierig, enthousiast en stimulerend ingestelde coach. Ze stimuleert cliënten te verkennen wat hen drijft, nieuwsgierig te zijn naar kwetsbaarheden en te denken in mogelijkheden. Voor haar geldt dat door het opzoeken, ervaren en voelen van je eigen unieke kracht je in staat bent om keuzes te maken die bij je passen. En zo te komen tot meer plezier in je werk en in je leven. 

Zo kreeg ook haar loopbaan steeds concretere vormen. “Door mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, leerde ik ook mijn eigen kracht kennen. En daarmee ben ik geworden wie ik nu ben: adviseur leiderschapsontwikkeling en loopbaancoach voor mensen die zoekende zijn of meer uit hun talent willen halen”. 

Ervaren en voelen van je eigen unieke kracht, stelt je in staat om keuzes te maken die bij je passen

Karen volgde een opleiding aan de Hogere Hotelschool en ze werkte een aantal jaren in een directiefunctie in het hotelwezen. Ze verliet de horeca om als studieadviseur MBA te gaan werken bij een Business School. Hier begon haar affiniteit met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Middels een aantal opleidingen • o.a. NLP, RDA-certificering en later de beroepsopleiding bij Vista Nova • heeft ze nu haar eigen loopbaanadviespraktijk en is ze daarnaast werkzaam als adviseur leiderschapsontwikkeling en mentoraat bij Comenius Leergangen.

In haar rol als supervisor bij Vista Nova begeleidt Karen studenten gedurende de opleiding, waarbij ze ondersteuning biedt bij het Koersonderzoek. Karen vindt het belangrijk om aandacht te geven aan de leerdoelen van de student en stelt de persoonlijke reflectie en leerervaring steeds centraal. 

Regelgeving in het kader van de WW

College Vista Nova: Regelgeving in het kader van de WW

Momenteel worden veel werknemers boventallig als gevolg van de coronacrisis en zijn gedwongen een beroep te doen op de WW. Wat zijn daarbij de aandachtspunten die iedere loopbaanadviseur moet weten? Wat zijn de verplichtingen in het kader van de WW? Welke mogelijkheden zijn er als een werknemer wil starten als zelfstandige?

Succesvoller solliciteren

College Vista Nova: Succesvoller solliciteren

In dit college vertelt Judith Schoorlemmer je alle kneepjes van het solliciteren. Heel belangrijk daarbij is hoe je een goede sollicitatiebrief en cv maakt. Wat moet er in staan? En wat juist niet? Hoe moeten die documenten eruit zien? “Iedereen kan beter leren solliciteren. En zodra je merkt dat je veel meer zelf in de hand hebt dan je denkt, ga je echt stappen maken. Die baan ligt ergens op je te wachten.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.