Karen Meulenkamp • supervisor

Karen is een nieuwsgierig, enthousiast en stimulerend ingestelde coach. Ze stimuleert cliënten te verkennen wat hen drijft, nieuwsgierig te zijn naar kwetsbaarheden en te denken in mogelijkheden. Voor haar geldt dat door het opzoeken, ervaren en voelen van je eigen unieke kracht je in staat bent om keuzes te maken die bij je passen. En zo te komen tot meer plezier in je werk en in je leven. 

Zo kreeg ook haar loopbaan steeds concretere vormen. “Door mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, leerde ik ook mijn eigen kracht kennen. En daarmee ben ik geworden wie ik nu ben: adviseur leiderschapsontwikkeling en loopbaancoach voor mensen die zoekende zijn of meer uit hun talent willen halen”. 

Ervaren en voelen van je eigen unieke kracht, stelt je in staat om keuzes te maken die bij je passen

Karen volgde een opleiding aan de Hogere Hotelschool en ze werkte een aantal jaren in een directiefunctie in het hotelwezen. Ze verliet de horeca om als studieadviseur MBA te gaan werken bij een Business School. Hier begon haar affiniteit met het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Middels een aantal opleidingen • o.a. NLP, RDA-certificering en later de beroepsopleiding bij Vista Nova • heeft ze nu haar eigen loopbaanadviespraktijk en is ze daarnaast werkzaam als adviseur leiderschapsontwikkeling en mentoraat bij Comenius Leergangen.

In haar rol als supervisor bij Vista Nova begeleidt Karen studenten gedurende de opleiding, waarbij ze ondersteuning biedt bij het Koersonderzoek. Karen vindt het belangrijk om aandacht te geven aan de leerdoelen van de student en stelt de persoonlijke reflectie en leerervaring steeds centraal. 

Werken & Mindfulness

College Vista Nova: Werken & Mindfulness

Ben jij nieuwsgierig naar wat jou in je dagelijkse werk kan helpen om: meer focus aan te brengen en ruimte te creëren, jouw veerkracht te vergroten, opmerkzaamheid te ontwikkelen, minder reactief te zijn (niet automatisch reageren, maar bewust), pauze te nemen (doe modus naar zijn modus) en met aandacht aanwezig kunt zijn achter je bureau, in een vergadering of in een belangrijk gesprek? Bekijk dan dit college!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.