Noloc Kennisfestival 2024

Ben je een loopbaanprofessional of student BLC bij ons? Dan is het Noloc Kennisfestival op maandag 15 april 2024 dé plek om te zijn. 

Dit prestigieuze vakcongres – georganiseerd door Noloc in samenwerking met tien prominente opleiders – biedt een unieke kans om collega’s te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste methodieken en trends in het vak.

Onze docenten Frank van der Mijn en Agnes Brinkhof zullen een inspirerende workshop verzorgen, getiteld Vier de verschillen. Deze sessie richt zich op de veranderende dynamiek in de loopbaanwereld, met speciale aandacht voor kwaliteiten en het omgaan met verschillen in ambitie, werk- en leefstijl, culturele achtergrond, gender en taal. Een essentiële workshop voor elke loopbaancoach die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen en een positieve invloed wil uitoefenen op de loopbaantrajecten van morgen.

LoopbaanPro Awards
Het festival is dit jaar ook het podium voor de uitreiking van de LoopbaanPro Awards, inclusief de nieuwe categorie LoopbaanPro Talent Award. Ook jij kunt meedingen naar deze awards. Lees meer

Inschrijven voor het Noloc Kennisfestival 2024
Vroege vogels kunnen profiteren van een speciale early bird ticketaanbieding. Vanaf 25 januari zijn deze tickets beschikbaar. Alle Noloc-leden ontvangen op die dag een persoonlijke uitnodiging, dus houd je mailbox goed in de gaten. Ook niet-Noloc-leden kunnen vanaf 25 januari hun tickets boeken. Klik hier

Mis deze fantastische gelegenheid niet om deel te nemen aan een evenement dat zowel educatief is als een uitgelezen kans biedt om je netwerk te vergroten. Zorg dat je erbij bent op het Noloc Kennisfestival 2024! De kaarten zijn beperkt.

Vista Nova is mede-initiatiefnemer van het Noloc Kennisfestival.

Meer overzicht?
Filter hier op een categorie

Alle items
Interview
Nieuws
Blog

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.